Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos lányok itt a gyakorin, ebben mi a logika?
Úgy értik: nem ismerkednek EZEN AZ OLDALON.
Figyelj, ha éhes vagyok, még mindig szabadon eldönthetem, hogy főzök-e magamnak otthon, elmegyek-e étterembe enni, vagy felveszem a járdaszélre letaposott hot-dogot.
Szerintem sokaknak ez az oldal ismerkedés terén a hot dog analógja.
nem csodálkozom, hogy nem ismerkednek, a sok kanos meg nő gyűlölő gyökérrel...
23F
1,Nem ismerkedős oldal.
2,Kérdést teszek fel amire válaszokat várok nem pedig perverz idiótákat akik használt tangát akarnak venni 5-10 ezer ft-ért,meg küldik a fa.szos képet. Sokuknak olyan kicsi és csúnya. Nem tudom mire veritek magatokat. Ja és nem írok vissza,akkor már egy fa..szopó ku..va vagyok :D :D tipikus lúzerek.
Sokszor nyitott voltam az itteni ismerkedésekkel,de már bele fáradtam a sok idiótába.
És nem vagyok az életben elutasító,de itt igen,mert nem azért jövök fel erre az oldalra.
22/L
Mert ők panaszkodni járnak ide, te meg csajozni.
Ha hajlandó lenne ismerkedni veled és összejöttök, akkor mindkettőtöknek elvész a szórakozása, így meg továbbra is lehet ide járni, csinálni amit eddig.
Az a baj, hogy a legtöbb lány egyből arra gondol, ha egy pasi ráír, hogy vagy megakarja fektetni vagy pedig barátnőt keres... Lány-fiú barátság vagy csak egy szimpla ismerkedés fel sem merül bennük. Legalábbis én még nem sokban tapasztaltam.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!