Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magányos lányok itt a gyakorin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos lányok itt a gyakorin, ebben mi a logika?

Figyelt kérdés
Gyakran sírtok itt lányok, hogy milyen magányosak vagytok, meg hogy nem kellenek a fiúknak, vagy nem írnak stb., de ugyanakkor meg jön a szöveg, hogy "nem ismerkedek". Ez nem ellentmondás? Vagy akkor még is miért csodálkoztok, ha ilyen elutasítóak vagytok már egy ilyen apró dologra is?

2016. júl. 12. 18:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez nem minden esetben igaz, én nagyon szívesen barátkoznék innen bárkivel.. :) 19/L
2016. júl. 12. 19:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Esélyt se adnak ..en isszejottem egy lánnyal inenn igaz nem ő volt az igazi de igazából lehet itt is ismerkedni ha az ember nyitott :)
2016. júl. 12. 19:42
 13/21 Sunshinedoll ***** válasza:

Úgy értik: nem ismerkednek EZEN AZ OLDALON.

Figyelj, ha éhes vagyok, még mindig szabadon eldönthetem, hogy főzök-e magamnak otthon, elmegyek-e étterembe enni, vagy felveszem a járdaszélre letaposott hot-dogot.

Szerintem sokaknak ez az oldal ismerkedés terén a hot dog analógja.

2016. júl. 12. 20:02
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

nem csodálkozom, hogy nem ismerkednek, a sok kanos meg nő gyűlölő gyökérrel...

23F

2016. júl. 12. 20:10
 15/21 anonim ***** válasza:

1,Nem ismerkedős oldal.

2,Kérdést teszek fel amire válaszokat várok nem pedig perverz idiótákat akik használt tangát akarnak venni 5-10 ezer ft-ért,meg küldik a fa.szos képet. Sokuknak olyan kicsi és csúnya. Nem tudom mire veritek magatokat. Ja és nem írok vissza,akkor már egy fa..szopó ku..va vagyok :D :D tipikus lúzerek.

Sokszor nyitott voltam az itteni ismerkedésekkel,de már bele fáradtam a sok idiótába.

És nem vagyok az életben elutasító,de itt igen,mert nem azért jövök fel erre az oldalra.

22/L

2016. júl. 12. 20:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#15-ös azt aláírom hogy rengeteg idióta idegyűlik meg minden de itt a kérdező arra próbál rávilágítani, hogy vannak csajok akik ideírnak, hogy "nem kellek senkinek" "biztos csúnya vagyok" stb. erre ha ráír egy pasi aki normális és nem azzal nyit hogy "szia dugunk" azt küld egy képet a nemi szervéről azt elküldik a nyavalyába! Én sose nyitok azzal hogy hmm dugjunk hanem bemutatkozok satöbbi aztán lesz ami lesz és én ismertem meg innen tök normális csajt szerintem nincs ebbe semmi gond, az meg hogy ki hova valósi olyan dolog, hogy leszólít valaki egy lányt Pécsett az nem biztos hogy oda valósi csak lehet nyaral ott tanul stb!
2016. júl. 12. 21:05
 17/21 anonim ***** válasza:
ezen az oldalon csak perverz pasik vannak akik azonnal a far.....küldenek képet.
2016. júl. 12. 22:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Mert ők panaszkodni járnak ide, te meg csajozni.

Ha hajlandó lenne ismerkedni veled és összejöttök, akkor mindkettőtöknek elvész a szórakozása, így meg továbbra is lehet ide járni, csinálni amit eddig.

2016. júl. 12. 22:35
 19/21 anonim ***** válasza:
de itt nincsenek normális pasik 2 fajta szinte bármit megb*szn* ami mozog másik aki még szűz és ez az utolsó esélye...
2016. júl. 12. 22:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a legtöbb lány egyből arra gondol, ha egy pasi ráír, hogy vagy megakarja fektetni vagy pedig barátnőt keres... Lány-fiú barátság vagy csak egy szimpla ismerkedés fel sem merül bennük. Legalábbis én még nem sokban tapasztaltam.

21/f

2016. júl. 12. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!