Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a soundon hány partnerrel tartja a rekordot a legkönnyűvérűbb hölgyemény?
Őszintén?
Egyáltalán nem érdekel...
Egészségükre!
Jövőre szerintem menj el te is a Sound-ra, így hiteles lesz a statisztikád!
Az lesz a hulye aki majd egy ilyen not elvesz felesegul es gyereket csinal neki. Akiben már benne volt fél Magyarország.
Fuj.
Te beteg vagy. Szeretnéd, ha a leendő feleségedet, a gyerekeid anyját előtted részegen, több napos rászáradt izzadsággal dugnák meg 4-5-6-an, védekezés nélkül, kikapósan, mondjuk a hasára élvezve, amiben a gyereked fog nőni? Vagy az arcára, szájára, amit te és a gyereked fog csókolni?
Hmmm, igazán gusztusosan hangzik, igazi anya jelölt. Persze tudom, te és a hozzád hasonló cuckold köcsögöknek sosem lesz gyereke.
Érdekes módon ezek a "felszabadított" és "tapasztalt" nők a 40-es éveikben egyedül, gyerek nélkül, fäszról fäszra ugrándozva sírdogálnak, és kérdezik az égtől, hogy "miért vagyok ennyire nyomorult?".
A feminizmus nőellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!