Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17+osok, van olyan hogy napokig a baratotoknal vagytok?
Figyelt kérdés
Olyankor előre eltervezitek vagy spontán jön?
Én ilyenkor miket visztek magatokkal?
2016. júl. 12. 23:16
1/3 anonim válasza:
ezaz végre írhatok, mert +18-as a szettem Gates Of Anadronban .-.
Öhm barátok?? A meg mi?? Mivel barátaim nincsenek, így nem tudok értékelhető választ adni bocsi, de próbálkozom :)
Szerintem mindakét fajta lehet, jöhet spontán gondolatként, ami éppen akkor pattan ki a fejedből, de lehet eltervezett dolog is ._.
Pizsama? Pénz? Fogkrém/fogkefe? Kis párna?? Ruha?
2/3 anonim válasza:
Ezt a kérdést ugye viccnek szántad? Hogy lehet el tervezni ilyet!? Max meg beszélitek hogy xy-ból meg néztek 3 rész és csoki. Alap hogy spontán jönn és azt ne mond hogy nem tudod mit vigyél...most öszintén szerinted mit kéne vinned!? >_>
3/3 anonim válasza:
A baratom szokott itt lenni par napig inkabb, de ugyanaz. Egyertelmu hogy megbeszljuk hogy jon, mert a szuleimmel lakom, ok azert szerik tudni ki mikor van itt, plusz tobb etellel kell keszulni ha itt van pl, szoval nem mindegy. Valtoruhat, pizsamat, fogkefet biztosan (amit amugy ha nem itt alszik nem hozna,mert a zobbi dolog ami nala van maskor is nala van ha csak par orara jon akkor is) a tobbit meg meg kell kerdezni ott ahova mesz: torolkozo, papucs, mert ezt ugye lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!