Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chatelek egy sráccal, de napokig nem ír?
Figyelt kérdés
Személyesen nagyon rendes, de napokig vissza sem ír, nem tudom mire vélni.
Am nem akarok vele kikezdeni, csak kicsit furcsállom a helyzetet, mit gondoltok?
2016. jún. 16. 23:51
1/5 anonim válasza:
Én naiv vagyok meg optimista és azt mondom h lehet h csak nincs elég ideje vagy ritkán nézi azt az oldalt, ahol te írogatsz neki, de majd a realisták meg pesszimista emberek jól megaszongyák (vagy nem), h csak nem akar veled csetelni, vagy azt hiszi időpazarlás meg nem érdekled.
Vmelyik...
2/5 1112 válasza:
Lehet, hogy nyomasztja a túl sok problémája,azokról meg nem akar beszélgetni, hogy "ejj, nehéz az élet", mert ha kiírja magából, szóval még le is írja, akkor esetleg mégjobban oda koncentrál, és akkor mégjobban a béka feneke alá kerül a hangulata.
3/5 anonim válasza:
Magamból kiindulva,én akkor válaszolok valakinek napok után,ha kevésbé érdekel. Rosszabbik esetben még akkor se. :)
5/5 Pétik Alexandra válasza:
Nem hiszem hogy rögtön ez lenne a baj, szerintem csak más dolga van. Nem sokat nézi az oldalt, stb. De valoszinü nem érdekled ugy, de azt irtad téged se. Szval elvileg nincs baj. Amúgy attol még lehettek jóban, hogy keveset ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!