Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt először ott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt először ott aludni a baratotoknal/baratnotoknel?

Figyelt kérdés

Hany evesek voltatok?

Mennyi ideje jartatok előtte?

Ki vetette fel az ötletet?

A szülők nehezen engedtek meg?

Összebújva aludtatok?

Milyen élmény volt?

Fiúk, volt merevedesetek?

Ha igen, akkor erre mit reagált a lany?

2015. dec. 27. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

1. 19

2. még nem jártunk :) koliba szobatársamnál volt egy pasi, és a barátommal ( akivel később összejöttünk ) megbeszéltük,hogy ha a srác ott van még akkor nála alszom :)

3. közös megegyezés volt :D

4. -

5. igen :)

6. jó nagyon.bár egész éjjel aludtam 1 órát,mivel akkor jött ki a betegségem, amit akkor nem éreztem csak délután és egy egész éjjel forgolódtam :( viszont nagyon jó élmény volt, szerintem ez volt az egyik meghatározó pillanata annak,hogy mi végül együtt leszünk-e vagy sem :)

7. komolyan nem emlékszem, de nem is érdekelt.amúgy meg valószínűleg volt neki, de hát reggeli merevedésről van szó,amiben szerintem semmi ciki nincs.

8. mint írtam nem emlékszem rá, viszont mit reagáljak? ez egy természetes dolog a férfiaknál :)

2015. dec. 27. 14:20
 2/2 anonim ***** válasza:

A barátnőmnél nem aludtam anno, ez egy olyan lány volt akivel barátság extrákkal kapcsolatunk volt..

Én 18 voltam (és vagyok), ő 17, nem jártunk de kb 2 hete ismertük egymást, közösen vetettük fel, nem volt gond a szülőkkel igazán, összebújtunk igen, jó volt :)

Igen volt, egyáltalán nem bánta :)

2015. dec. 27. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!