Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnatok tanacsot adni nekem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok tanacsot adni nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ugyerzem lassan bele bolondulok ebbe az erzesbe. Van egy fiu akivel nem olyan regen jottunk ossze de nem tudom hogy szeretem-e. Eleg erosen szeretethianyos vagyok es donteskeptelen. Nagyon kettos erzesem van iranta. Kerlem titeket segitsetek mert ez borzaszto erzes

2016. júl. 12. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már kettős érzésed van,akkor ezt abba kéne hagyni. Majd találsz valakit, akinél biztos leszel az érzéseidben:)
2016. júl. 12. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:

A szeretethiányosság azt jelenti, hogy igényled, szeressenek, úgy érzed, téged nem szeret senki.

.

Összejöttetek, tehát úgy érzed, szeret.

Te nem tudod magadról, szereted-e.

Tehát nem jöttetek össze, mert nincs meg a KÖLCSÖNÖS szeretet!

Az, hogy "Nagyon kettos erzesem van iranta" azt jelenti, hogy magad sem tudod: utálod-e, vagy pedig szereted.

Várj addig, míg letisztul érzésed és meglátod, nem vesztettél, ha most hagyod abba.

2016. júl. 12. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek nagyon köszönöm a választ, de őszintén félek elhagyni mert tudom hogy kárt tenne magában. És ő annyira szeret amire nagyon nagy szükségem van. Tudom hogy ez kicsit csúnya de néha szégyenlek vele kimenni az utcára mert olyan hülyén viselkedik. De néha meg jól érzem magam és nem tudom mi tévő legyek. Mi van ha megbánam hogy szakítottam vele ?
2016. júl. 12. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Engedd el magad.

Jó, lehet hogy nehéz, de amikor vele vagy, add át magad a pillanatnak, és hagyjad, hogy csak ti kettőtök számítson.

2016. júl. 13. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Én is ilyen "féle" dologban vagyok, csak az picit bonyolultabb. Viszont amikor a lánnyal vagyok, megpróbálok magam elengedni.

Az elveimmel tökéletesen szembemegy az amit csinál, és mond, de egy idő után átadom magam a pillanatnak, és mondhatom, ezek a legszebb pillanataim. 16/f :)))

2016. júl. 13. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? mióta jártok?
2016. júl. 18. 03:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha most, kapcsolatotok elején hagyod magad zsarolni, nagyon rossz sorod lesz!
2016. júl. 18. 06:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Mégegyszer mindenkinek köszönöm a segítséget. Szakitottam vele 1 hete. Elég nehéz volt de úgyéreztem nem tisztességes vele szemben ha nekem kétségeim vannak.
2016. júl. 19. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!