Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnatok tanacsot adni nekem?
A szeretethiányosság azt jelenti, hogy igényled, szeressenek, úgy érzed, téged nem szeret senki.
.
Összejöttetek, tehát úgy érzed, szeret.
Te nem tudod magadról, szereted-e.
Tehát nem jöttetek össze, mert nincs meg a KÖLCSÖNÖS szeretet!
Az, hogy "Nagyon kettos erzesem van iranta" azt jelenti, hogy magad sem tudod: utálod-e, vagy pedig szereted.
Várj addig, míg letisztul érzésed és meglátod, nem vesztettél, ha most hagyod abba.
Engedd el magad.
Jó, lehet hogy nehéz, de amikor vele vagy, add át magad a pillanatnak, és hagyjad, hogy csak ti kettőtök számítson.
4-es vagyok.
Én is ilyen "féle" dologban vagyok, csak az picit bonyolultabb. Viszont amikor a lánnyal vagyok, megpróbálok magam elengedni.
Az elveimmel tökéletesen szembemegy az amit csinál, és mond, de egy idő után átadom magam a pillanatnak, és mondhatom, ezek a legszebb pillanataim. 16/f :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!