Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok pár tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Szóóóóval. Van egy fiú - milyen meglepő -, aki nagyon tetszik. Kaptam az alkalmon (cikket kell írnom a suliújságba és valakivel riportot kell csinálnom) és őt kértem meg, mivel külföldön tanul 3 hónapig AFS-el. Azt mondta nagyon szívesen leül velem beszélgetni csak keressünk egy alkalmat.
Na és tudnátok tanácsot adni, hogyan tudjam felkelteni az érdeklődését, hogy a riport után is beszélgessünk vagy legyen valami?
2016. febr. 20. 19:32
2/3 anonim válasza:
Szerintem is :D ne pszkáld a hajad... sokan azt hiszik, hogy az milyen cuki, meg minden, de úgy néz ki mintha rángatózna a kezed... mosolyogj sokat, legyél kedves, de őszínte...MINDENKÉPPEN legyenek tiszták a körmeid, és a szemed, ne vakold ki az arcod... ha olyan idő van, akkor legyél könyék fölé érő rővidujjú laza pólóban, ami nem kivágott. meg hosszú farmer, tenisz cipő, vagy ami neked tetszik :) remélem segítettem :) Sok szerencsét!
3/3 anonim válasza:
Hátsó szándék nélkül nem is ment volna a riport, mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!