Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki esetleg tanácsot adni vagy társalogni?
16 éves fiú vagyok,teljesen normális átlagos srác vagyok.Kinézetre elég sok lánynak bejövős ízlésesen öltözködő.A belső tulajdonságaim is kedves,megértő,nem vesztem el a fejem soha,törődő,nem iszom,nem cigizem,nem bulizok.Van amikor teljesen jól érzem magam minden rendben van de mostanában sokszor úgy érzem nincs értelme az egész életemnek mert mindig rajtam csattan az ostor,nincs jó kedvem és szinte tehetetlennek érzem magam.Főleg párkapcsolatok terén vagyok gondban mivel személyiségileg aki kiismer aranyos srácnak gondol meg a tapasztalatok alapján helyes is vagyok de az eddigi kapcsolataimban is én húztam a rövidebbet pedig mindent beleadtam és viszonozva is volt aztán hirtelen ledőlt az egész mint egy kátyavár meg hozzáadódott a többi gondom bajom is és méglejjebb jutottam mint elötte voltam.Valaki esetleg tudna tanácsokat adni vagy tapasztalatokat megosztani hogyan mászhatnék ki abból a gödörből amibe mindig visszacsúszok annak ellenére hogy próbálom jobbátenni a dolgokat.Esetleg lányok beszélgetni,tanácsokat adni? :)
Az értelmes válaszokat megköszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!