Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki esetleg tanácsot adni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki esetleg tanácsot adni vagy társalogni?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok,teljesen normális átlagos srác vagyok.Kinézetre elég sok lánynak bejövős ízlésesen öltözködő.A belső tulajdonságaim is kedves,megértő,nem vesztem el a fejem soha,törődő,nem iszom,nem cigizem,nem bulizok.Van amikor teljesen jól érzem magam minden rendben van de mostanában sokszor úgy érzem nincs értelme az egész életemnek mert mindig rajtam csattan az ostor,nincs jó kedvem és szinte tehetetlennek érzem magam.Főleg párkapcsolatok terén vagyok gondban mivel személyiségileg aki kiismer aranyos srácnak gondol meg a tapasztalatok alapján helyes is vagyok de az eddigi kapcsolataimban is én húztam a rövidebbet pedig mindent beleadtam és viszonozva is volt aztán hirtelen ledőlt az egész mint egy kátyavár meg hozzáadódott a többi gondom bajom is és méglejjebb jutottam mint elötte voltam.Valaki esetleg tudna tanácsokat adni vagy tapasztalatokat megosztani hogyan mászhatnék ki abból a gödörből amibe mindig visszacsúszok annak ellenére hogy próbálom jobbátenni a dolgokat.Esetleg lányok beszélgetni,tanácsokat adni? :)

Az értelmes válaszokat megköszönöm

2015. szept. 21. 17:09
 1/3 anonim válasza:
Szia! Én 17 éves fiú vagyok. Nekem is vannak ilyen érzéseim sajnos van amikor 0 az életkedvem és a legrosszabb jár a fejemben(öngyilkosság) ez az érzés olyan hogy jön és megy szóval 1 napig van ez utána megint minden rendben van. Az a szerencsém,hogy ritkán jön ez az érzés de amikor jön akkor nem semmi. Már sokszor majdnem megtettem,de mindig volt egy dolog ami visszahúzott lehet viccesnek fog tűnni,de ha ez jár a fejemben az visszahúz hogy az öngyilkosok nem jutnak a Mennyországba, ez mindig. Tanácsot sajnos nem tudok adni csak annyit hogy kitartás tudom mit érzel. És hidd el hogy nem vagy egyedül.
2015. szept. 21. 18:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Tanácsot adni nem tudok, ezt csak te tudod megoldani magadban sajnos, de értelmesnek tűnsz, szerintem nem lesz gond:) Csak várnod kell, az életnek meg nem kell értelme legyen, csak élvezd!:D Én is ezen ügyködöm jelenleg, megpróbálok minél többször kilépni a komfortzónámból, hátha rájövök egyszer, hogy semmi gond nem lesz, sőt:D 18l
2015. szept. 21. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
#1, nem lehet, hogy bipolásris zavarod van?
2015. szept. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!