Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok nekem valami tanácsot?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok nekem valami tanácsot? (többi lent)

Figyelt kérdés
Akár hogy is próbálkozok egyszerűen soha se jön össze nekem senki. Ha össze akarok jönni egy lánnyal mindig azt mondják hogy barátként tekintenek csak rám. Nemtudom mi lehet a hiba.

2015. aug. 10. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Irj és adok tanácsokat.
2015. aug. 10. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ennyiből én se
2015. aug. 10. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Már ismerkedéskor közeledj felé úgy, hogy ne tekintsen rád barátként. Dicsérd meg, tegyél rá pozitív megjegyzéseket, mondd neki, hogy örülsz, hogy megismerhetted. Egy barát azért nem mond ilyeneket. Többször tedd meg és ebből azért csak leesik neki, hogy te többet szeretnél.
2015. aug. 10. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ez a kinézedtől is függ azért és a korodtól. Én is nem egyszer mondtam már ezt fiúnak. Ha nem érzek iránta semmit akkor nincs miért megpróbálni. Te szerintem csak nem találtad meg a megfelelő lányt:) Várd ki és ha jön harcolj érte!
2015. aug. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!