Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok tanácsot adni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
11.-es leszek gimnáziumban, és biztos lesz olyan 9.-es lány aki megtetszik. Ti hogyan közelednétek az ilyen lányok felé? Nem vagyok egy nőcsábász, de nem is vagyok túl szégyenlős... csak szimplán nem sok ötletem van. Átlagosan nézek ki, 190 centi, rövid fekete haj, normál testsúly, figyelek az öltözködésemre és ápolt vagyok. Átlagos kinézetű lányok tetszenek meg általában, a jó 80%uknak nincs is barátja. Élőben odamenni elég fura, tudom hogy itt sokan írják, de basszus, alig láttam hogy valaki így akart volna ismerkedni, és az is elég kellemetlennek tűnt. Az nagyon gáz ha mondjuk facebookon bejelölöm és megkérdezem hogy lenne-e kedve megismerni? Csak a nagy részüket nem ismeri egyik barátom/haverom sem, és így a nevüket sem tudom... Ti ilyenkor mit tennétek? Ti hogy ismerkedtek suliban? Előre is köszi a válaszokat! 17/F
2015. aug. 24. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Tavaly voltam 9.-es, van vagy 15lány 10nek volt barátja, +20 évesek.
2015. aug. 24. 19:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy az is hozzá tartozik a dologhoz hogy az én sulimban több a lány mint a fiú.
2015. aug. 24. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó neked az én sulimban szinte egy lány se lesz!! :'''((( 9.-es leszek
2015. aug. 24. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!