Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat tőlem a volt pasim? .

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem a volt pasim? .

Figyelt kérdés
A volt pasimmal még mindig nagyon joba vagyok felszokott hivni és irni, pont a falunk melett lakik sokat járok át, minap mentem egyik osztály társamhoz és behivott hozzá, elkezdett ölelgetni puszilgatni, majd szájon csokolt és csokolás lett belőlle, közbe mondta hogy olyan rég nem öleltelek hiányoztál már. Második nap elhivott motrozni a hegyekbe nagyon jol telt vele, s harmad nap megint áthivott magához szintén elölgetek játszott velem az ágyba csikizett csokolt és a fülembe sugta hogy az enyém vagy! Szerintetek mit akarhat tőlem? , vagy csak leakar fektetni, de én már ugyse bizok meg benne annyira benne.5 honapja hogy szakitottunk 6 honapi járás után, azután is eljártunk ide oda a haverjaival jokat szorakoztam velük és most megin akar valamit csak nem tudom hogy pontosan mit, szerelmet érez vagy leakar fektetni? . :\\
2016. júl. 12. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Fú, de hülye vagy, lmao.

Nem esik le, hogy szeret?._.

2016. júl. 12. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:
miert szakítottatok?
2016. júl. 12. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!