Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom fent van a badoon mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom fent van a badoon mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap vele voltam, elkezdett telefonozni és láttam hogy jött egy badoo értesítés. szoba hozzam vagy mit csináljak? Inkább hagyjam?
2016. júl. 12. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha csak beszélgetésnek van fent vagy nem csajozási szándékkal elmondaná. Ha már csajozik melletted az baj
2016. júl. 12. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Kérdezz rá,ha szeretnél,de szerintem nem biztos,hogy csajozni akar :D Lehet,hogy csak azért nem mondja el,hogy ne húzd fel magad annyira rajta. Nem kell rögtön rosszra gondolni :) Csak lazán ;)
2016. júl. 12. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Regisztrál te is és jelöld be :DD
2016. júl. 12. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az a badoo... De amíg csak dumál másokkal, nincsen semmi baj. Az ember néha megismerne másokat is, beszélgetne, ez természetes.

De ha túl sokat nyomkodja a telefonját, pláne a jelenlétedben, akkor talán már érdemes lenne őszintén beszélni vele. De amíg nincs rá okod, ne féltékenykedj, mert az mindent csak megmérgez.

2016. júl. 12. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön féltékenykedni, azonban mintha csak egy sima téma lenne, felhozhatnád. A barátnője vagy, természetes, hogy rákérdezel. Persze nem gyanúsítva, vagy vádolva.
2016. júl. 12. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
#3 Nagyon adom!✋:D
2016. júl. 12. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:
férfiból van, egyértelmű hogy több kapura játszik, mégis mit hittél? majd veled éli le az életét?
2016. júl. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!