Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám anyuval elfogadtatni a barátom? 15/L
Figyelt kérdés
A barátom 8 évvel idősebb. Mi jól megvagyunk. Az ő szülei elfogadtak, mivel köztük is 10 év van. Az ő családja elfogadott, de valamiért anyum mindig csak azt mondja, hogy öregapámmal még nem akarok járni?! A sráccal nagyon jól megértjük egymást. Van valami, amivel anyu is eltudná fogadni?!2016. júl. 11. 23:15
1/5 anonim válasza:
nyilván a lányos anyának durvább a korkülönbség, 10-15 év múlva nem is sok valóban, most azonban még csak 15 vagy, így picit tényleg sok .. de ha annyira jól megvagytok, nem akar teherbeejteni stb... és tényleg egymással képzelitek el a jövőt, akkor pár év múlva be fogja látni, hogy jól van ez így ... azzal tudjátok meggyőzni, ha anyud egyébként normális, hogy látja, hogy boldog vagy és jól mennek a dolgaitok ... szerintem max 1-2 évet kell kihúznotok, hogy megenyhüljön .. ha meg addig szétmentek, akkor nem lesz rá szükség
2/5 anonim válasza:
szerintem is sok a korkülönbség. Én is ellenezném.
3/5 anonim válasza:
Szüleim között is 8 év van ami igen ebben a korban még sok 16 éves vagyok azt is átgondolnám, ha 18 éves fiú akarni járni velem, nemhogy 24 éves.
4/5 anonim válasza:
a 8 év korkülönbség mindig relativ. Más ha egy 8 éves kislány egy 16 éves sráccal jár, vagy ha a "lány" 42 és párja 50 :)
5/5 anonim válasza:
nem nagy ez a korkülönbség, amúgy is a szerelemben nem számít a kor! ne hallgass a sok maradira, anyud meg előbb utóbb belátja hogy rendes a barátom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!