Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok és 8...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok és 8 fiúval smároltam már. Lotyó vagyok?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és volt egy fiú akit nagyon szerettem, állítólag ő is, de ez nem működhetett mert osztálytársak vagyunk, de egyszer smároltunk (egyébként ő volt a harmadik fiú akivel smároltam) csak ez nekem baromi nagy csalódás volt, igaz azóta barátok vagyunk meg minden és tök jól elvagyunk, mindent megbeszélünk, de azóta úgy érzem nem tudok egy fiú iránt sem érezni semmit és hát néha smároltam ha valakivel jól elvoltam vagy valami, 1-2 megértette hogy csak ennyiről van szó, de volt olyan is aki nem:/

én nem tudom, de elég kisvárosban élek és hamar elterjednek pletykák és már nem egy fiú terjesztgette azt hogy lefeküdtünk ( a legrosszabb hogy volt közte 11 éves is xd)

de nem tudom, én nem érzem magam r.bancnak, csak néha jól érzem magam vagy nem is tudom.

MÉG SZŰZ VAGYOK!!

szerintetek ez rossz dolog amit csinálok??

2016. júl. 12. 09:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Elolvastam.

Szóval csókoloztál egy 11 évessel?._.

És tényleg

kuss(c)angryGODSKILL?!=)cLeSsErKe

#10voltam

2016. júl. 12. 15:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
16éves lány vagyok... Egy fiúval csókolóztam csak és képzeld már több mint két éve... Hát "értékesebbnek" tartom magamat nálad az biztos, nem vagy még rbanc, de jó úton haladsz
2016. júl. 12. 15:32
 13/22 anonim ***** válasza:
igen az vagy!
2016. júl. 12. 17:22
 14/22 A kérdező kommentje:
A 11 eves kisfiuval nem smaroltam
2016. júl. 12. 17:59
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha a smárolással is így haladsz, nem tudom elképzeni mi lesz, ha a szüzességed is elveszted...

A mi utcánkban is van egy lány. Idővel, ha nem leszen még nagyobb R akkor elmúlik. De ha folyton kapcsolatot akarsz, meg smárolsz nem.

2016. júl. 13. 10:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Jaaa azt olvastam 8 evéssel és egy osztályba jártok? Wtf XD
2016. júl. 13. 22:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Te nem lotyó vagy, hanem szimplán buta.
2016. júl. 13. 23:10
 18/22 anonim válasza:
szerintem igen! Legyen egy kis büszkesèged és ne smárolj össze-vissza. Vagy ha megteszed is, ne írj ki ilyesmit egy mindenki által látható oldalra!
2016. júl. 15. 23:25
 19/22 anonim válasza:

Szerintem semmi baj végülis te életed mindenki máshogy gondolja el ezt a témát én szerintem semmi baj!

15/F

2021. jan. 27. 18:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Ettől még nem vagy lotyó. Csak romantikus vagy.
2021. szept. 11. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!