Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok és 8 fiúval smároltam már. Lotyó vagyok?
15 éves lány vagyok, és volt egy fiú akit nagyon szerettem, állítólag ő is, de ez nem működhetett mert osztálytársak vagyunk, de egyszer smároltunk (egyébként ő volt a harmadik fiú akivel smároltam) csak ez nekem baromi nagy csalódás volt, igaz azóta barátok vagyunk meg minden és tök jól elvagyunk, mindent megbeszélünk, de azóta úgy érzem nem tudok egy fiú iránt sem érezni semmit és hát néha smároltam ha valakivel jól elvoltam vagy valami, 1-2 megértette hogy csak ennyiről van szó, de volt olyan is aki nem:/
én nem tudom, de elég kisvárosban élek és hamar elterjednek pletykák és már nem egy fiú terjesztgette azt hogy lefeküdtünk ( a legrosszabb hogy volt közte 11 éves is xd)
de nem tudom, én nem érzem magam r.bancnak, csak néha jól érzem magam vagy nem is tudom.
MÉG SZŰZ VAGYOK!!
szerintetek ez rossz dolog amit csinálok??
Az teljesen rendben van, hogy fiatal vagy, tombolnak a hormonok és élvezed az életet. De az a helyzet, hogy ha szeretnéd, hogy tiszteljenek az emberek, és legyen egy tartásod, akkor hagynod kell, hogy a srácok küzdjenek érted.
Érdemes lenne kiegyensúlyoznod a rólad kialakult hiedelmeket. Egy komoly kapcsolat jót tenne.
De amíg nem látják rajtad, hogy komolyban gondolkodsz addig csak az ilyen alkalmi örömöket fogod bevonzani.
Ezek alapján eléggé. Fel kéne hagynod ezzel, mert később az emberek csak le fognak nézni.
Legyen tartásod, nem kell mindenkire ráugrani. Először kezdj el járni valakivel, utána jöhet a csók.
Én egyébként inkább azt a részt érzem gáznak, hogy 15 évesen "képtelen vagy fiúk iránt érezni valamit". Pár év múlva végtelenül kiégett leszel :/ Inkább ne pasizz, hanem magaddal foglalkozz egy kicsit. Elég éretlen vagy még, csak miattad mondom.
lmao
15 évesen?._. Inkább
kuss(c)angryGODSKILL?!=)cLeSsErKe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!