Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Smároltam egy lánnyal részegen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smároltam egy lánnyal részegen, ettől biszex lennék?

Figyelt kérdés

Alapjáraton meleg vagyok, Szilveszterkor részegen kavartam egy lánnyal, igazából nem is tudom miért, a helyzet úgy hozta, hogy összeakadtunk. Korábban is csókolóztam már lánnyal, de az vagy szükséges vagy csak egyszerű hülyéskedés volt, felelsz vagy mersz stb. Most viszont úgy éreztem, hogy akarok is vele csókolózni, de ettől függetlenül egyáltalán nem vonzott ezért nem is értem, hogy most biszex vagyok? Mert tényleg nem vonzanak a nők, a női test (komolyan szinte már undorítónak tartom a női mellett és a puncit meg főleg :D) de nem undorodom attól, hogy smároljak velük. Csak nem izgat fel különösebben. Mintha porszívóznék... Tök átlagos :D

Tudom, fura kérdés, most jön az, hogy "örülj neki, ha biszex vagy, nincs azzal gond, sőt..." de én nem akarok biszex lenni xP

2016. jan. 6. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
A csók az nem szex.
2016. jan. 6. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
en sok sokszor csokolozik lannyal mert hianyzik de persze fiuval sokkal jobb
2016. jan. 6. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha egyébént tök átlagos neked akkor nem hinném hogy biszex lennél.Ahhoz élvezned is kell és különleges érzés nem csak átlagos.

Esetleg nincs pasi hiányod?

2016. jan. 6. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

szokták mondani, hogy a nőkben "benne van" a saját nemhez is vonzódás

persze nem mindben, de lazábban kezelik ezt, mint mondjuk férfi férfivel, nagyon sok csaj ismerősöm aki teljesen hetero, kis (vagy több) ital hatására más csajokkal smárolt

ettől még nem leszel bi, nyugi, inkább a 'kalandvágy' volt csak

2016. jan. 6. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Na bammeg. Ennek a kérdésnek épp annyira van értelme, mint amikor a heteró fiúcskák jönnek fel ide gyakorira azzal, hogy "megfogtam a haverom kezét, utána meg is ölelt, akkor most ez azt jelenti, hogy meleg vagyok???"
2016. jan. 7. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1, Szilveszter volt

2 és te részeg voltál.

3, Pont.

2016. jan. 7. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem te a cselekvést(csók)ot élvezted, bárki lehetett volna,élvezed,és kész.

az hogy részeg voltál,csak fokozza ezt,akkor ugyanis olyat is tesz az ember amit amúgy nem tenne.

2016. jan. 10. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!