Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baj van velem? Nem lennék normális? 15/l
Hát igen, neked barát kell:$
Ha akarsz rám is írhatsz:)
Szerintem nincs veled baj.
Nálam nem mínusz, ha valaki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik.
Ha szükséged van barátra akkor írhatsz. :)
15F
Látom pár srác már beindult rád :D
De ha csak barátkozni szeretnél nekem írhatsz,szívesen megismernélek, biztos nem vagy olyan rossz amilyennek mondod magad :)
"de sokszor bántottak meg" 15 éves vagy.... Remélem ezzel nem a sok fiúra céloztál, mert az gáz. Egyébként ne aggódj, fognak még többször is bántani ;D
Ha tudod magadról hogy pesszimista vagy, változtass rajta akarattal. Menni fog, ha igazán akarod. Vagy többet ne foglalkozz azzal, ami ilyenné tesz. Az ember magától nem rosszindulatú, csak ha van valami amivel nem elégedett az életében.
Sportolj hogy legyen önbizalmad. És próbálj minél többet beszélgetni másokkal, ha nincsenek barátaid úgy sincsen vesztenivalód.
Az meg ne érdekeljen hogy teszel a "helyes pasikra" meg a divatra. Engem ezek sosem érdekeltek, mégis viszonylag normális vagyok :D Majd lesz saját stílusod, és biztos fog tetszeni egyszer valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!