Tozser Alex kérdése:
Ez normális? Késonérő lennék? 1e/F
Figyelt kérdés
Nagyon korán kezdtem el szőrösödni, már hónajszőrömet is borotválni kérne, de magömlésem nincs
Vagyis lehet..
Amikor maszturbálok akkor jön valami átlátszó turmix, néhol fehér, decsak kijön, és nem lövel, csak feljön a felszinre..ez normalis?Egypt. Lankadtan 6cm a nemiszervem mereven 11cm ez 13 evesen normalis?
Kesonero lennek?
Egyepkent 163cm vagyok és 48kg
2016. febr. 1. 22:37
1/6 A kérdező kommentje:
13/F
2016. febr. 1. 22:37
2/6 anonim válasza:
Nem fog lövellni... vagyis nem törvényszerű...
Én 22 éves vagyok, és csak egyszer lövelltem, na de akkor konkrétan homlokon lőttem magam :D Na meg hozzá kell tenni, hogy előtte egy hétig semmit nem csináltam.
Amúgy nem hiszem, hogy ez későnérőségre utalna, 13 évesen normális.
3/6 anonim válasza:
A szőrösödést mellékvese hormonok is befolyásolják. A Cowper mirigyek átlátszó váladéka korán elkezd termelődni, ez nem "lövell", csak folyik és síkosít. Feltételezhetően pont a megfelelő érési állapotban vagy.
4/6 anonim válasza:
Nagyon szépen fejlődsz,minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!