Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolati probléma esetén...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati probléma esetén lenne igényed pszichológushoz fordulni?

Figyelt kérdés
Szívesen foglalkoznék ilyesmivel a jövőben, de nem tudom, a tiniket ez mennyire érdekelné? Már nem vagyok gyerek, pszichológusnak tanulok. Ha nem túl drágán, tényleg diákbarát áron lenne elérhető lelki támogatás, lenne rá igényed? Eljönnél elmesélni, ami bánt? (Mennyi férne bele anyagilag, és milyen jellegű gondokkal keresnéd meg?)
2016. júl. 9. 11:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is gyerekpszichológusnak készülök. Arra számítanod kell, hogy 18 év alatt inkább a szülők szokták pszichológushoz "rángatni" a gyereket. Önszántukból nem igazán mennek el, inkább rákeresnek neten, hogy mit kell tenni. :D

Én pl.: inkább arra fogom fektetni a hangsúlyt, hogy előadásokat tartok gyereknevelésről a szülőknek, pedagógusoknak és abból meg is lehet élni plusz sokkal több embernek tudsz egyszerre segíteni.

2016. júl. 9. 11:53
 12/12 Mcgalagony17 válasza:

Én már többször voltam pszichológusnál, amikor gondban voltam... És segített. Persze, ahogy az előttem szólók mondták, nyilván szerepet játszik ebben az is, hogy a szüleimmel nem sikerült soha hatékonyan értekeznem az érzéseimről, és a barátok, illetve azok szülei azért mégsem mindenhatóak... :) Egyszer már párkapcsolati ügyben is voltam nála. Ár? 1000-2000 ft körül talán.

22/N

2016. júl. 17. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!