Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati probléma esetén lenne igényed pszichológushoz fordulni?
"Ez nem kérdés, ez egy apróhirdetés, vagy hirdetés."
:o Amúgy tuti nem mennék>.<
Nem, mert vannak barátaim, akikkel megbeszélhetem az ilyesmit. A szüleimmel is jó a kapcsolatom, hozzájuk is fordulhatok bármikor, bármilyen kérdéssel.
Szerintem ők, akik ismernek és közel állnak hozzám, sokkal jobban tudnak segíteni, mint egy idegen.
Ebből nem igazán fogsz megélni, hogy csak párkapcsolati tanácsokat adogatsz.
A betegeid nagyrésze depresssziós vagy valamilyen pszichológiai betegségben szenvedők lesznek, akik képtelen barátokkal, szülőkkel megbeszélni ezt, azoknak viszont nem a szerelmi életét, hanem az önképét kell felturbózni.
Én is pszichológusnak tanulok, de inkább mentálisan vagy fizikailag sérült gyerekekkel foglalkoznék, ez hasznosabb és jövedelmezőbb is.
Meghallgat, tanácsokat ad...finoman, tapintatosan elmondja ha valamit esetleg én rontok el(rossz szokások stb.) fontos hogy kedves és megértő legyen.
Én szerintem a 3000forint reális ár lenne.
Ja és én olyannal keresnélek ha mondjuk nem tudok tullépni az exemen és ezt nem tudom elfogadni.
De alatlaban egy tini magától nem megy el pszicholugushoz, az anyukája/ apukája "kenyszeriti".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!