Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Tűzoltó hivatás a lányoknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tűzoltó hivatás a lányoknak vonzó?

Figyelt kérdés

2016. júl. 3. 14:07
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Ez a munka a nőknek igazán "hűha munka" főleg ha egy jóképű pasi csinálja! (És csak úgy megsúgom, hogy ha kocka has is van mellé akkor kb. egy "álompasi" is lehet...:D
2016. júl. 3. 14:33
 12/26 anonim ***** válasza:

Kárdező...

Amúgy ezt hogyan sikerült ebben a témakörben megkérdezned? XD

Ha tűzoltó akarsz lenni oda ész, fizikum, és érretségi kell.

Ja és mellé még egy munkahely, mert ha egy ilyen csajt fogsz ki... nem eszes lesz, és eltarthatod. :D

2016. júl. 3. 14:39
 13/26 October15 ***** válasza:
55%

11.: Ezzel egy baj van, egy tűzoltónak sanszosan nincs ideje kocka hasat gyúrni.. tudod mert éppen tüzet olt + nekik olyan izmokra van szükségük amik használhatóak és nem olyanra ami dekoratív.. :D

A hivatás lényege az, hogy HIVATÁS tök m1, hogy vonzó-e a lányoknak. De amúgy a normálisabb fajta bizonyára értékeli ha valaki hasonló hivatást űz. Az más kérdés, hogy ezt nem feltétlenül a tini párkapcsolatok témakörben kellene kérdezni lévén az itt megfordulók többsége tudod.. tini akiknek a munkáról az elképzelésük vmi olyasmi, hogy jó lesz mert akkor már nem kell suliba járni.. XD

2016. júl. 3. 14:39
 14/26 A kérdező kommentje:
Ész, fizikum, érettségi mind megvan :) A tűzoltóknak is van "szabad" ideje munka közben, mivel 24-48-as a beosztás és többnyire edzenek, képzésre járnak, pihennek abban a 24 órában, ha épp nem esethez vonulnak életet menteni :)
2016. júl. 3. 14:49
 15/26 October15 ***** válasza:
55%
Kérdező: Azért erősen kétlem, hogy a szexi kockahasra gyúrnak szabadidejükben.. :D Mint mondottam ott hasznos vázizomzatra van szükség. Persze nem szokták oltás után ledobni a ruhájukat szóval kitudja de ahány tűzoltót én eddig láttam nem éppen úgy festett mint akit ez érdekel. :D
2016. júl. 3. 14:56
 16/26 anonim ***** válasza:

Ész...

Akkor miért ide írtad a kérdésed, (Tini párkapcsolatok)?

2016. júl. 3. 14:58
 17/26 anonim válasza:
Vonulós tűzoltóként mondom,hogy 100-ból 90 kolléga nem konditerembe,hanem másodállásba jár a szabadidejében. :(
2016. júl. 3. 15:11
 18/26 anonim ***** válasza:
Volt itt múltkor egy kérdés, hogy van-e itt tűzoltó, mert a lánynak nagyon bejönnek a tűzoltók :D szerintem tiszteletre méltó hivatás, életeket menteni csodálatos lehet. Ha az én leendő párom tűzoltó/mentős lenne, borzasztóan büszke lennék rá :D
2016. júl. 3. 16:26
 19/26 A kérdező kommentje:
Mármint szolgálat közben a legjobb tudásom szerint van szabadidejük konditerembe kicsit edzeni.
2016. júl. 3. 16:44
 20/26 anonim ***** válasza:
Te valamelyik amerikai tűzoltós filmből indulsz ki ugye?
2016. júl. 3. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!