Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Kicsit hosszú.
Nagyon-nagyon sablonos a leírásod.
Megértem, amit a visszahúzódó lányokról írsz, jómagam is az vagyok, nyilván nem ismerlek, csak magamból indulok ki, hogy bonyolultabb a lelkivilágom annál, hogy 1-1 buliban fel tudnám festeni, úgy igazán. De pl. én csak olyan bulira megyek el, ami érdekel, amit hallgattam itthon, amire szeretek táncolni, de akkor gyakorlatilag senkire sincs szükségem. Én egyedül is elmegyek egy koncertre-partyra, ha nagyon érdekel, de ami nem érdekel arra 6 ökörrel se tudnak elvontatni. Sokszor illetnek mégis a visszahúzódó jelzővel általában, persze ha ezt elmondom keresik az állukat.
Akkor maradsz vonzó pasi, "visszahúzódó" lányok számára is, ha nyílt lapokkal játszol, ha megunod megmondod, ha saját idődet nem akarod húzni, akkor a másikét se húzd. Szerintem ez a korrektség. Volt ilyen fiúm, és amelyik időben megmondta, hogy újat akar látni, és érezni, azzal a mai napig barátságban vagyok. Nekem is van párom, meg ő is vadászgat, hosszabb-rövidebb időre kiköt, amikor "elhagyott" hülyült, hogy még kipróbál ezt-azt és megkér engem. Nyilván rossz volt 1-2 hónapig, hogy már nem vagyunk együtt, de őszinte volt, és hamarabb megvigasztalódtam.
20/L
Na, 11-es vagyok, ez aránylag ritka tulajdonság, de még sok meglepetést tartogat neked az élet és aki nyílt lapokkal (magához és másokhoz is őszinte, de nagyon) játszik mindenből sokkal jobban keveredik elő. Vedd jó tanácsnak, a jó általános leírásodhoz.
Én csak kiegészítettem az "álompasi" leírást, ahogy a többiek jellemeztek. Ha így élsz még "álompasibb" lehetsz. Szerintem. :)
Hát ezen nem tudom miért kellett bepöccenni, hogy meleg vagy. -.- Én igaz barátot csak melegek közt találtam, a lányok folyton rivalizálnak egymással, a fiúk meg mást akarnak. Ha nem lennének melegek nem tudnám mi a különbség barátság és haverság között.
Lehet rossz társaságban voltak, de nekem barátnő még sosem volt ott, ha igazán szükségem volt egy barátra.
Egyik énemnek pont te vagy az ideálja, a másik -és kissé gyanakvóbb énemnek- gyanús, hogy nagyon kevés a rossz tulajdonságod.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!