Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? Kicsit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok rólam? Kicsit hosszú.

Figyelt kérdés
Nos, állandóan csak azt látom, hogy többnyire "jó fiúk" kérdezik mit gondolnak róluk a lányok, én inkább a másik végletet testesítem meg normális körülmények között ( értsd: nem bűnözök, nem vagyok kőbunkó ). Külsőről annyit, hogy egyáltalán nem vagyok csúnya srác, van akinek persze nem jövök be, de többnyire pozitív visszajelzéseket kaptam. Barna hajam van sötét barna szemmel és enyhe borostával. Sportolok ( kondizom ), szálkásan izmos vagyok 182 cm és 76 kg. Ja és fogszabályzóm van, de az még van aki szerint jól is áll. Elég laza srác vagyok, rengeteg haverom van, könnyen ismerkedem, magabiztosnak tartom magam, imádom a kalandokat, igénylem az élet élvezetét. Sokat bulizom, volt hogy felöntöttem a garatra, de nem sokszor és az utóbbi időben főleg igyekszem tartani a mértéket. Mindig mennem kell valahova, túrázni, különböző programokra, hisz nem bírom az otthonülést. Előfordul, hogy dohányzom, de közel se napi szinten, de nem fogom tagadni. Fontosnak tartom a férfi-női szerepeket, hogy én hódítsam el a lányt és elég határozott elveim vannak egy kapcsolatról, rendkívül fontosnak tartom a tiszteletet egy nő irányába és szerintem egy férfi legyen férfi a javából, ebben benne van részemről a hűség is. Elég szenvedélyes vagyok szexuálisan, kissé talán perverz is. Nyilván nem vagyok tökéletes, elég flegma tudok lenni, ha valaki szórakozik velem vagy megbánt. Sok lehet a bulizás is kicsit egy visszahúzódóbb lánynak. Ambiciózus vagyok, de azt vallom, hogy éljünk a mának. Vannak ilyen sablonos dolgok, amik kb mindenkire jellemzőek, hogy könnyen fel tudom kapni a vizet. Nem bírom elviselni és könnyen felidegesít, ha valakinek nagyon eltérő az értékrendje az enyémtől. Igyekszem alkalmazkodni és tudom hogy ahány ház annyi szokás, de hát senki se tökéletes. Szeretem a művészetet, főleg a festészetet, bár festeni nem tudok, de verseket írok egész jókat. Most napestig sorolhatnám, de nem jut minden eszembe, de a lényeg, hogy kissé a "rossz fiús" irányba közelítek, de szerintem még meg tudok maradni normális körülmények között. Szép napot mindenkinek! 18/F :)

2016. júl. 3. 09:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon-nagyon sablonos a leírásod.

Megértem, amit a visszahúzódó lányokról írsz, jómagam is az vagyok, nyilván nem ismerlek, csak magamból indulok ki, hogy bonyolultabb a lelkivilágom annál, hogy 1-1 buliban fel tudnám festeni, úgy igazán. De pl. én csak olyan bulira megyek el, ami érdekel, amit hallgattam itthon, amire szeretek táncolni, de akkor gyakorlatilag senkire sincs szükségem. Én egyedül is elmegyek egy koncertre-partyra, ha nagyon érdekel, de ami nem érdekel arra 6 ökörrel se tudnak elvontatni. Sokszor illetnek mégis a visszahúzódó jelzővel általában, persze ha ezt elmondom keresik az állukat.

Akkor maradsz vonzó pasi, "visszahúzódó" lányok számára is, ha nyílt lapokkal játszol, ha megunod megmondod, ha saját idődet nem akarod húzni, akkor a másikét se húzd. Szerintem ez a korrektség. Volt ilyen fiúm, és amelyik időben megmondta, hogy újat akar látni, és érezni, azzal a mai napig barátságban vagyok. Nekem is van párom, meg ő is vadászgat, hosszabb-rövidebb időre kiköt, amikor "elhagyott" hülyült, hogy még kipróbál ezt-azt és megkér engem. Nyilván rossz volt 1-2 hónapig, hogy már nem vagyunk együtt, de őszinte volt, és hamarabb megvigasztalódtam.

20/L

2016. júl. 4. 22:33
 12/28 A kérdező kommentje:
Kicsit félre értettél szerintem, nem játszok a lányok érzéseivel. Soha nem kerestem az egy éjszakás kalandokat, nem is volt. Egyszerűen csak szeretem a kalandokat és itt nem szexre értem.
2016. júl. 4. 22:36
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom eldönteni, hogy szimpatikus vagy-e vagy sem, úgyhogy most egy nagyon részletes és talán szükségtelenül hosszú válaszban fogom kifejteni a véleményem. A külsőd leírására nem reagálnék. Tudod, mindenki máshogy látja saját magát, mint ahogy a többiek, plusz nem voltál túl részletes. Képpel talán tudnék erre is rendesen reagálni, de hát az sem ugyanaz, mint élőben találkozni. A kondizást én nem tartom sportnak, de azt nem tagadom, hogy hasznos és tényleg jó, hogy odafigyelsz erre. Az is jó, hogy magabiztos vagy, és könnyen ismerkedsz, de remélem nem esel át a ló túloldalára, és nem vagy nyomulós, mert az biza nem túl előnyös a legtöbb (értelmes) lány szemében. A túrázás kifejezetten jó pont nálam; túrázós családból származom. Az nem zavar, hogy iszol és bulizol, de a cigizés egy kicsit. Pontosabban csak akkor, ha az arcomba fújják a füstöt. Ha csak úgy mellettem áll valaki cigivel az nem gáz, de ne fújja rám, mert akkor kiborulok. "Fontosnak tartom a férfi-női szerepeket, hogy én hódítsam el a lányt és elég határozott elveim vannak egy kapcsolatról, rendkívül fontosnak tartom a tiszteletet egy nő irányába és szerintem egy férfi legyen férfi a javából, ebben benne van részemről a hűség is." Ezzel a mondatoddal kapcsolatban nagyon ellentétes érzéseim vannak. A nők tisztelete és a hűség nagyon pozitív, de a férfi-női szerepek már kevésbé. Pontosan mit értesz ez alatt? Ha "a nő a konyhába való" című kiselőadást akarod előadni válaszként, akkor ne is fáradj, mert egyszerűen teljesen elvágtad magad. "Elég szenvedélyes vagyok szexuálisan, kissé talán perverz is." Ez nem tudom, kinek ne lenne pozitív. Na, jó a mélyen vallásos nagymamámat kivéve, de ő már hatvan éve férjnél van és van öt gyereke, úgyhogy ő már kiélhette magát, az ő véleménye nem fontos. Az, hogy flegma vagy azokkal, akik bántanak teljesen semleges, számomra természetes, de ha máskor is flegmázol, az már rossz. "Nem bírom elviselni és könnyen felidegesít, ha valakinek nagyon eltérő az értékrendje az enyémtől. Igyekszem alkalmazkodni és tudom hogy ahány ház annyi szokás, de hát senki se tökéletes." Lehet, furcsa lesz, amit most írok, de ez nekem kifejezetten szimpatikus. Mármint, igen, rossz, hogy nehezen kezeled, ha valakinek más a véleménye, de én is pont ilyen vagyok. Nem értem, hogy az emberek miért nem úgy látják a dolgokat, mint én, és jó tudni, hogy van más is, aki így van ezzel. A második mondatért pedig, hogy próbálsz tenni ellene, hatalmas piros pontot érdemelsz. És igen, elértem a végére, a kedvenc témámhoz, a művészethez. Egyszerűen imádom a művészet minden formáját, főleg a filmművészetet, abból is leginkább az animációs filmeket. (Igen, a Disney-t is, de nem csak a meséket szeretem.) A festészet viszont kicsit elijeszt, mert félek, hogy a modern festészetre célzol, amit én nem kifejezetten kedvelek, sőt. Sokkal közelebb áll hozzám a reneszánsz és a barokk, ahol minden olyan szép és lélegzetelállító. Az ember embernek, a gyümölcs gyümölcsnek, a vér vérnek néz ki. A verseidre kíváncsi lennék, én is imádok írni, habár a költészetben nem alkotok nagyot, de olvasni nagyon szeretek. Visszaolvasva, amit leírtam szeretném kijavítani magam: mégiscsak szimpatikus vagy. Igazából kevesebb dologba kötöttem bele, mint előre gondoltam. Végül is csak egy kisregény kellett hozzá, hogy rájöjjek nem tévedtek akkorát az előttem szólók. :) 18/l
2016. júl. 4. 22:57
 14/28 anonim ***** válasza:
Mit írt a 4-s,hogy törölték a kommentjét?
2016. júl. 4. 23:17
 15/28 A kérdező kommentje:
Hogy meleg vagyok...:D
2016. júl. 4. 23:20
 16/28 anonim ***** válasza:
56%

Na, 11-es vagyok, ez aránylag ritka tulajdonság, de még sok meglepetést tartogat neked az élet és aki nyílt lapokkal (magához és másokhoz is őszinte, de nagyon) játszik mindenből sokkal jobban keveredik elő. Vedd jó tanácsnak, a jó általános leírásodhoz.

Én csak kiegészítettem az "álompasi" leírást, ahogy a többiek jellemeztek. Ha így élsz még "álompasibb" lehetsz. Szerintem. :)

2016. júl. 4. 23:23
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Hát ezen nem tudom miért kellett bepöccenni, hogy meleg vagy. -.- Én igaz barátot csak melegek közt találtam, a lányok folyton rivalizálnak egymással, a fiúk meg mást akarnak. Ha nem lennének melegek nem tudnám mi a különbség barátság és haverság között.

Lehet rossz társaságban voltak, de nekem barátnő még sosem volt ott, ha igazán szükségem volt egy barátra.

2016. júl. 4. 23:29
 18/28 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy a melegek között megtaláltad a számításaidat, de ha már egy teljesen alaptalan jelzőt mondanak rám, akkor nyilván reagálok rá. Mellesleg, nem hiszem, hogy ez a kérdéshez tartozna.
2016. júl. 4. 23:34
 19/28 anonim ***** válasza:
Jofelenek tunsz👌
2016. júl. 14. 22:57
 20/28 anonim ***** válasza:

Egyik énemnek pont te vagy az ideálja, a másik -és kissé gyanakvóbb énemnek- gyanús, hogy nagyon kevés a rossz tulajdonságod.

14/L

2016. júl. 21. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!