Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? Kicsit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok rólam? Kicsit hosszú.

Figyelt kérdés
Nos, állandóan csak azt látom, hogy többnyire "jó fiúk" kérdezik mit gondolnak róluk a lányok, én inkább a másik végletet testesítem meg normális körülmények között ( értsd: nem bűnözök, nem vagyok kőbunkó ). Külsőről annyit, hogy egyáltalán nem vagyok csúnya srác, van akinek persze nem jövök be, de többnyire pozitív visszajelzéseket kaptam. Barna hajam van sötét barna szemmel és enyhe borostával. Sportolok ( kondizom ), szálkásan izmos vagyok 182 cm és 76 kg. Ja és fogszabályzóm van, de az még van aki szerint jól is áll. Elég laza srác vagyok, rengeteg haverom van, könnyen ismerkedem, magabiztosnak tartom magam, imádom a kalandokat, igénylem az élet élvezetét. Sokat bulizom, volt hogy felöntöttem a garatra, de nem sokszor és az utóbbi időben főleg igyekszem tartani a mértéket. Mindig mennem kell valahova, túrázni, különböző programokra, hisz nem bírom az otthonülést. Előfordul, hogy dohányzom, de közel se napi szinten, de nem fogom tagadni. Fontosnak tartom a férfi-női szerepeket, hogy én hódítsam el a lányt és elég határozott elveim vannak egy kapcsolatról, rendkívül fontosnak tartom a tiszteletet egy nő irányába és szerintem egy férfi legyen férfi a javából, ebben benne van részemről a hűség is. Elég szenvedélyes vagyok szexuálisan, kissé talán perverz is. Nyilván nem vagyok tökéletes, elég flegma tudok lenni, ha valaki szórakozik velem vagy megbánt. Sok lehet a bulizás is kicsit egy visszahúzódóbb lánynak. Ambiciózus vagyok, de azt vallom, hogy éljünk a mának. Vannak ilyen sablonos dolgok, amik kb mindenkire jellemzőek, hogy könnyen fel tudom kapni a vizet. Nem bírom elviselni és könnyen felidegesít, ha valakinek nagyon eltérő az értékrendje az enyémtől. Igyekszem alkalmazkodni és tudom hogy ahány ház annyi szokás, de hát senki se tökéletes. Szeretem a művészetet, főleg a festészetet, bár festeni nem tudok, de verseket írok egész jókat. Most napestig sorolhatnám, de nem jut minden eszembe, de a lényeg, hogy kissé a "rossz fiús" irányba közelítek, de szerintem még meg tudok maradni normális körülmények között. Szép napot mindenkinek! 18/F :)

2016. júl. 3. 09:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
45%

KB tök ugyan ez vagyok csak lányba :))) És túl szép vagy hogy igaz legyél :)) Ez ezelőtti barátom nagyon hasonló volt hozzád, épp ezért soha többet ez a típus . Egyébként tapasztalatból tudom hogy kapatos lehetsz. Nagyon sok barátnőm oda meg vissza lenne érted, még én is ha kb 1 hónapja rakod fel a kérdést :D Egyébként mindenkiben van jó és rossz tulajdonság, de akik szeretnek elfogadnak. Akik meg nem ...hát arra való a leszarom tabletta.

16l

2016. júl. 3. 10:05
 2/28 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem nincs veled probléma, a lényeg hogy hasonló személyiségű lányt találj. Én pl egy elég visszahúzódó ember vagyok, nem mondom hogy nem találnánk meg a közös hangot, de a bulizás és a pörgős élet nem az én világom :). Szerintem megvan a kellő magabiztosságod, eszed és bájod, hogy találj valakit. Az meg hogy egyszer, egyszer elengeded magad és kicsit többet iszol, közben pedig elengeded magad szerintem mindenkinek belefér.

17/L

2016. júl. 3. 10:06
 3/28 anonim ***** válasza:
54%
Aranyos :)
2016. júl. 3. 10:32
 4/28 anonim ***** válasza:
38%

A leírásod eleje nem keltette fel az érdeklődésemet(külsődet leszámítva,a sötét haj borostával pont az esetem),de kb ennyi.

Aztán azzal,hogy nem bírod elviselni ha a másiknak különbözik az értékrendje a tiédtől illetve,hogy szereted a művészeteket sokkal szimpatikusabb lettél.

Ahogy mondtad egy visszahúzódóbb lánynak lehet kicsit "sok" lennél,de szerintem kompromisszumok megkötésével jó társaság lehetsz-már ha hajlandó lennél komprumisszumokat kötni-.

16/L

2016. júl. 3. 10:51
 5/28 anonim ***** válasza:
38%

Nincs veled baj :D ahogy leírtad magad tökélesenek hangzik dehát kitudja hogy mégis milyen ha tényleg beszél veled valaki :)

19L

2016. júl. 3. 10:52
 6/28 anonim ***** válasza:
38%
jól hangzik, azt a részt kivéve hogy fontosnak tartod a férfi-női szerepeket és felidegesít, ha valakinek nagyon eltérő az értékrendje az tiédtől. Ezen a ponton nagyon nem egyeznénk, pedig elég fontos volna. Amúgy egy hozzád hasonló srác aki miatt ezen a téren sem kéne feladnom az elveimet nagy valószínűséggel sikeres lenne nálam. 18L
2016. júl. 3. 11:07
 7/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

#4-es, inkább neked nem írok semmit, épp elég nagy baj neked, hogy ilyen hülye vagy.

#7-es, olyan értékrendre gondolok, hogy lányok könnyűvérűek, vagy a fiúk érzéketlenül kihasználják a lányokat. Szerintem ez az emberség legalja, tehát ezért fel tud bosszantani, de embere válogatja kinek mi...:)

2016. júl. 3. 11:48
 8/28 anonim ***** válasza:
56%

nyilván személyesen kéne ismernem téged, hogy pontos véleményt tudjak megfogalmazni, de a leírásod alapján teljesen normálisnak tűnsz

a cigi és a sok bulizás nálam mondjuk nem éppen pozitívum, de mértékkel a többségnek nem lenne vele problémája

a gondolkodásmódod ennyi alapján tetszik, érdekesnek tűnsz

a nem vagy otthonülős típusról meg annyit, hogy vagy keress olyan lányt, aki szintén ilyen vagy olyat, akit nem zavar, hogy nélküle is kimozdulsz

2016. júl. 3. 12:54
 9/28 A kérdező kommentje:
Törölték a 4-est, úgy hogy vegyétek tárgytalannak amit írtam. Amúgy az az érdekes, nekem a visszahúzódó lányok kimondottan bejönnek, mert én kicsit be tudom vinni ebbe a világba, ő meg egy nyugodt támpont lehet számomra. Bár ez nagyon lány függő, nyilván nem ettől függ, hogy meg akarom-e ismerni a leányzót. :)
2016. júl. 3. 13:11
 10/28 anonim ***** válasza:
56%

Ez olyan mintha egy lany kitalalt volna maganak egy tokeletes ferfit es kirakta volna :D

Egyebkent nekem szimpatikus, bar en nem vagyok nagy bulis. De amig nem fekszik ossze mindenkivel (vagy mindennel?...) reszegen es hasonlok, nincs nagy bajom vele.

Kicsit hianyolom a negativ tulajdonsagokat, de sebaj.

18l

2016. júl. 4. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!