Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? Kicsit hosszú.
KB tök ugyan ez vagyok csak lányba :))) És túl szép vagy hogy igaz legyél :)) Ez ezelőtti barátom nagyon hasonló volt hozzád, épp ezért soha többet ez a típus . Egyébként tapasztalatból tudom hogy kapatos lehetsz. Nagyon sok barátnőm oda meg vissza lenne érted, még én is ha kb 1 hónapja rakod fel a kérdést :D Egyébként mindenkiben van jó és rossz tulajdonság, de akik szeretnek elfogadnak. Akik meg nem ...hát arra való a leszarom tabletta.
16l
Szerintem nincs veled probléma, a lényeg hogy hasonló személyiségű lányt találj. Én pl egy elég visszahúzódó ember vagyok, nem mondom hogy nem találnánk meg a közös hangot, de a bulizás és a pörgős élet nem az én világom :). Szerintem megvan a kellő magabiztosságod, eszed és bájod, hogy találj valakit. Az meg hogy egyszer, egyszer elengeded magad és kicsit többet iszol, közben pedig elengeded magad szerintem mindenkinek belefér.
17/L
A leírásod eleje nem keltette fel az érdeklődésemet(külsődet leszámítva,a sötét haj borostával pont az esetem),de kb ennyi.
Aztán azzal,hogy nem bírod elviselni ha a másiknak különbözik az értékrendje a tiédtől illetve,hogy szereted a művészeteket sokkal szimpatikusabb lettél.
Ahogy mondtad egy visszahúzódóbb lánynak lehet kicsit "sok" lennél,de szerintem kompromisszumok megkötésével jó társaság lehetsz-már ha hajlandó lennél komprumisszumokat kötni-.
16/L
Nincs veled baj :D ahogy leírtad magad tökélesenek hangzik dehát kitudja hogy mégis milyen ha tényleg beszél veled valaki :)
19L
Köszönöm a válaszokat! :)
#4-es, inkább neked nem írok semmit, épp elég nagy baj neked, hogy ilyen hülye vagy.
#7-es, olyan értékrendre gondolok, hogy lányok könnyűvérűek, vagy a fiúk érzéketlenül kihasználják a lányokat. Szerintem ez az emberség legalja, tehát ezért fel tud bosszantani, de embere válogatja kinek mi...:)
nyilván személyesen kéne ismernem téged, hogy pontos véleményt tudjak megfogalmazni, de a leírásod alapján teljesen normálisnak tűnsz
a cigi és a sok bulizás nálam mondjuk nem éppen pozitívum, de mértékkel a többségnek nem lenne vele problémája
a gondolkodásmódod ennyi alapján tetszik, érdekesnek tűnsz
a nem vagy otthonülős típusról meg annyit, hogy vagy keress olyan lányt, aki szintén ilyen vagy olyat, akit nem zavar, hogy nélküle is kimozdulsz
Ez olyan mintha egy lany kitalalt volna maganak egy tokeletes ferfit es kirakta volna :D
Egyebkent nekem szimpatikus, bar en nem vagyok nagy bulis. De amig nem fekszik ossze mindenkivel (vagy mindennel?...) reszegen es hasonlok, nincs nagy bajom vele.
Kicsit hianyolom a negativ tulajdonsagokat, de sebaj.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!