Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, milyen témák érdekelne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen témák érdekelnek titeket egy beszélgetésben? Gyors és ÉRTELMES válaszokat várok!

Figyelt kérdés

Bővebben:nem tom mit írjak,amikor nincs téma,szeretném,ha pörgősebb lenne a beszélgetés.A fő kérdésem az,miről beszélgessek egy lánnyal ? Mi az,amiről mindegykőtökkel lehet beszélgetni ? Mik az udvarias kérdések ? Ha rossz kedve/napja van egy lánynak,hogy vigasztaljam meg ?

A válaszokat előre is köszönöm ! :)

2016. jún. 30. 19:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

En azokat a beszelgeteseket imadom,amikor oszinten van szo sok dologrol. Peldaul nagyon szivesen gondolok vissza egy regi nagy platoi szerelmemmel folytatott beszelgetesre,egy szilveszteri hazibuli utan. Mindenki aludt korulottunk,mi meg a kertben beszelgettunk faradtan(es nagyon oszinten) nagyjabol mindenrol,ami korulvesz minket. A videojatekoktol kezdve a legnagyobb felelmeinkig kb mindent kitargyaltunk. Figyeltunk egymas szavaira,ereztem,hogy a furcsa dolgaim sem zavarjak.

Tudom,hogy nem adtam konkret otletet,de valami hasonlora torekedj. Ereztesd vele,hogy erdekel a velemenye barmivel kapcsolatban,es hogy bizhat benned. Akkor tulajdonkeppen barmilyen temarol fogtok tudni beszelgetni.

2016. júl. 1. 00:03
 22/22 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, én mint lány szeretek ilyen elgondolkodtató dolgokról beszélni, igen az egyik kedvencem a filozófia. Meg úgy mindenről, érdekel mások véleménye, hogy erről és erről mit gondol, meg ilyesmi :)
2016. júl. 1. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!