Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok a szemükbe nézni azoknak a srácoknak, akik bejönnek! Mit csináljak? Azt veszik le ebből hogy egyáltalán nem érdekelnek!
Figyelt kérdés
Ha látok az utcán egy fiút aki bejön és látom hogy néz, annyira zavarban vagyok, hogy azonnal elkapom a tekintetem, nem is nézek többet az irányába. Suliban, ha látom a srácot aki tetszik, épphogy csak a szemem sarkából megpillantom, elnézek máshova és olyan ideges leszek hogy igyekszem elmenni mellette amilyen gyorsan csak lehet. (Pedig ő is szokott nézni!) Teljesen kikészülök ettől, mindig mielőtt tudom hogy látni fogom próbálom felkészíteni magam rá hogy márpedig most a szemébe fogok nézni, de amikor ott van előttem, reflex-szerűen elnézek máshova. Pedig úgy tetszik, de túl gyáva vagyok a szemébe nézni, mindig annyira zavarban vagyok! Mit tehetnék ez ellen? Valaki segítsen!2016. jún. 3. 20:26
1/6 anonim válasza:
neked alkohol problémáid vannak akkor.
2/6 A kérdező kommentje:
Dehogy. Csak gyáva vagyok
2016. jún. 3. 20:33
4/6 anonim válasza:
Ennyi erővel rászoktathatnád a metamfetaminra :D
5/6 A kérdező kommentje:
Jó is az a breaking bad :) na de most komolyan, ötlet?
2016. jún. 3. 23:33
6/6 Fizikiwi válasza:
Próbálj meg rámosolyogni! Az többet segít, mint hinnéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!