Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket milyen lányok érdekelnek? Kire mondjátok hogy érdekes személyiség? Mi fog meg egy lányban?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 21:09
1/11 anonim válasza:
Az, hogy ránézek és semmire nem tudok gondolni, csak követi tekintetem, mint a radar és olvadok bájain, majd este a plüss csigámat átölelve szomorkodom, hogy soha nem lesz senkim.
4/11 A kérdező kommentje:
:D
Azért köszi :D
2016. máj. 15. 21:14
5/11 anonim válasza:
Van érdeklődési köre, és nem a tipikus sablon csaj. Még az se baj ha az érdeklődésünk nem 100%ban hasonlít, csak legyen valami ami megmozgatja. (átvitt értelemben is) 17/f
6/11 anonim válasza:
Nos én a mások számára nem normális lányokat szeretem :D Mármint az őrülteket :D.. Ne kérdezétek miért, de ez az igazság képtelen vagyok egy normális lánnyal ismerkedni, akinek nincsen semmi bajad :D Szóval legyen dilis, egészséges és valamennyire csinos :D.
17F
7/11 anonim válasza:
Fiúk általában a külsőségeket nézik eleinte. Érdekes személyiségnek azokat a lányokat mondanám, és szerintem a fiúk/férfiak nagyobb része is, akiknek színes, és attraktív a testbeszéde, tehát kihúzza magát, sokat mosolyog, amikor a barátnőivel van sokat nevetnek, amikor a társaságomba van, akkor kicsit félénk, viszont általánosságban határozott, ha látom, hogy próbál elcsábítani(1-1 pillantással, vagy csak hogy szimplán rámmmosolyog), az is előnyös..:D Ha látom hogy egyedül is megállná a helyét az életben. Továbbá még ha érdeklődik felém néha-néha egy egy pillantással, hogy éppen mit csinálok, vagy ha nevet amikor próbálok poénkodni.. Akin látom, hogy mindig vagy majdnem mindig pozitív..:D Illetve mindezek mellett a jó alak(ez relatív, mindenkinek más), szép arc(egy önfeledt mosoly nagyon sok arcot széppé tud tenni), feszes fenék, nem túl nagy mell stb.. De a legeslegelső benyomás az tényleg a külsőségek, hogy mennyire ápolt, mennyire foglalkozik magával külsőre(ha túlzottan is az hátrányos, ha semennyire az is), hogy milyen illata van, az arcjátéka(tehát hogy látni rajta, hogy minden okés vele) meg ilyenek..
8/11 anonim válasza:
#7-es én pont nem az olyanokat szeretem, de mindegy XD én szószerint a beteg lányokat szeretem.. Akik emberlieg nem normálisak. Mert velük megtalálom a hangsúlyt plusz, mert az ilyen lányoknak jó az izlésük zene terén és bolondok és ez kell nekem :D NEkem csak a bolondság kell, ami nem azt jelnti, hogy menjünnk állatokat/embereket csonkolni... De ha mondjuk ezt mondom, akkor nem sértödik meg rajta :D
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2016. máj. 15. 21:41
10/11 anonim válasza:
Ha skizofrén, az nekem elég érdekes. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!