Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van velem, ha 15 évesen nem érdekelnek a fiúk?
Nem baj, nem kötelező, hogy 15 évesen párkapcsolata legyen az embernek/gyereknek. (Az se baj, ha van.)
Viszont az miért baj, hogy valaki sovány és esetleg vega?
Én is az vagyok, viszont nincs páva hajam, életemben 1 szelfit se készítettem, nem hordok női ruhákat, és hülye se vagyok, te mégis nem normálisnak tartanál emiatt?
Én nem ismerek olyan vegákat, akik ezt közösségi oldalakon világgá kürtölik, úgyhogy valószínűleg eléggé különböző ismerősi körünk van.
Nem baj, ha te eszel húst, de ne nézz le senkit azért, mert ő nem!
Amúgy a fiúkra írt legtöbb kritikád jogos, csak ne feledd, hogy vannak kivételek, illetve, hogy a lányokról is lehetne általánosságban negatív dolgokat írni.
én is 15 éves vagyok..D csak fiu:)
ugyan olyan vagy mint én
engem sem érdekelnek a lányok és mindenki ezzel jön jajj akkor biztosan a fiuk érdekelnek de ez nem igy van
a mai lányok (tisztelet a kivélelnek) menőnek tartják magukat ha már nem szűzek meg hogy volt már vagy 100 emberük
semmi baj nincs azzal ha 15 évesen nem érdekelnek a fiuk mert még gyerek vagy és most kell kiéljed magad!
azt csinálj amit szeretsz és ne hagyd hogy mások szabják meg hogy mit csinálj.
Te döntöd el☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!