Baj, ha 13 évesen nem érdekelnek túlzottan a fiúk?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom, van aki tetszik nekem, de nem verem nagy dobra...2009. ápr. 22. 19:47
2/5 anonim válasza:
nembaj.
de am ezek szerint mégis érdekelnek ha tetszenek:D
és nem baj,ha nem vered nagydobra,általába senki se szokta:P (általába..)
3/5 A kérdező kommentje:
Hát figyelj... Nem merem azt mondani, hogy érdekelnek, mert az iskolánkban ódákat zengenek a naponta leváltott pasikról.
2009. ápr. 22. 19:54
4/5 anonim válasza:
Nem baj, sőt bárcsak több hasonló korú lenne úgy, mint te.
Mindig őrizd meg a méltóságod, és a személyiséged, senki kedvéért ne változz meg!
Ha te nem vered nagy dobra, akkor az úgy jó, kész.
Ne hagy a b-nőidnek, hogy emiatt csúfoljanak.
Ha eddig ez még nem történt meg, akkor várható lesz, ha te különbözöl tőlük ilyen szempontból.
5/5 anonim válasza:
én is ennyi idős vagyok csak fiú és túlzottan engem se érdekelnek a lányok persze-persze nekem is van aki tettszik de én se verem nagy dobra. 1-2 éve szinte sírtam mert mindenki járt valakivel és én senkivel és beláttam hogy még fiatal vagyok hozzá ráér majd még egyenlőre foglalkozok a tanulással azóta sokkal jobb életem van és valahogy a lányok is jobban bírnak :) szóval nem nem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!