Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet hogy 28 évesen se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy 28 évesen se volt senkim, ez nagyon durva? ennyire nem érdekelnek az emberek

Figyelt kérdés

2016. febr. 27. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem inkább az a baj, hogy te nem érdekled az embereket?
2016. febr. 27. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hello, én 23 éves vagyok és még soha nem volt barátnőm, sőt utoljára általános iskolában volt néhány haverom, azóta szinte teljesen egyedül vagyok, mondjuk engem nem zavar, mert én mindig is nagyon zárkózott és magamnak való voltam, tudom, hogy sok ember szerint ez furcsa és biztos valami elme zavarom van, de az a helyzet, hogy teljesen egészséges vagyok, csak én egyszerűen ilyen vagyok és kész. :)

További kellemes hétvégét kívánok!

2016. febr. 27. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Elképzelem ahogy mész a városban... Látsz egy jó cuccot a boltban bemész és közlöd:

Mi a Borg vagyunk. Asszimiláljuk magukat. Minden ellenállás hasztalan.

2016. febr. 27. 20:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Észrevesznek,de azok a férfiak ocsmány dolgokat gondolnak,elég jól belelátok az emberek gondolataiba,és sajnos elég sok ilyen férfi van,amitől elkap a hányás nos ezért vagyok egyedül ,,nekem olyan ember kell aki magamért szeret
2016. febr. 27. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Na, még betazoid is vagy. Hurrah.
2016. febr. 27. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
#4 na ilyen embert se fogsz találni.
2016. febr. 27. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én lassan 21 éves leszek, és még nekem se volt senkim. Volt aki nekem tetszett, és volt, akinek én. De sose találkozott a kereslet meg a kínálat...
2016. febr. 28. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam ocsmány dolgokat gondolni, csak ami természtes, egyébként nem tudom mit értesz ocsmány dolgokon?
2016. febr. 29. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!