Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? MEgoldás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? MEgoldás?

Figyelt kérdés
Okay kedves vagyok mindenkihez nagyon, de két 14 éves csaj bevalotta, hogy szerelmesek belém.. Nos nekem van barátnőm! De nem akarom őket összetörténi, hogyan mondjam meg ezt nekik? ._. A barátnőmet menet közben szereztem, mikor kérdezték, akkor még nem is volt :/

2016. jún. 30. 00:02
 1/4 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, ha ez számít valamit.
2016. jún. 30. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
"Sajnálom, de nekem van barátnőm és őt szeretem"
2016. jún. 30. 00:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

jaj ember, hát az a rossz hírem, hogy ennél sokkal nagyobb problémák is lesznek az életedben, és ha egy ilyent nem tudsz önállóan megoldani, akkor nem lesz jó világ ...

igen előttem megírták az egyszerű tömör lényeget, ha te semmit nem akarsz tőlük, akkor te mással jársz, és pont .. ha ezzel együtt is akarnak barátkozni veled, akkor majd eldöntöd hogy neked erre szükséged van e vagy nincs

2016. jún. 30. 00:22
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 jól leírta.
2016. jún. 30. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!