Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Borzasztó magányos vagyok, mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztó magányos vagyok, mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Érdekesen hangozhat ez egy fiú szájából de olyan jól esne egy lány (akár barátként is) akit minden nap megölelhetek és beszélgethetek vel. Hogy szerezzek magamnak egy ilyen lány barátot?
2016. jún. 12. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni.
2016. jún. 12. 10:02
 2/5 donmogyoróscsirke ***** válasza:
100%
Verd ki, majd elmúlik ez az érzés. Na de viccet félretéve fiaim, elsőnek hozzátok szólok most, de lányoknak is jó tanács. EGYEDÜL lenni, tudni kell. Ha épp nincs senkid, ne azzal töltsd az idődet hogy jaj nekem miért nincs valakim, vagy agyon erőltesd hogy te most igenis találsz valakit. Sportolj, űzd valamelyik hobbid, fejleszd magad, azért is érzed magad magányosnak, mert valószínűleg relatíve sok időd van hogy elkalandozzanak a gondolataid.. Persze a kérdéshez visszatérve, nem baj hogy ilyenekre vágysz, de ne azért akarj valakit mert magányos vagy. Ez főképp a párkapcsolat részre is, barátság meg. Fogod és beszélgetni kezdesz a legszimpatikusabb lánnyal, és kialakítasz 1 barátságot. Nem nehéz.
2016. jún. 12. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és én is csak egy fiú barátra vagyok akinek mindent elmondhatok és ő is elmond nekem mindent. Én is magányos vagyok. És nem, nem azért van mert túl sok szabad időm van mivel kb. 1 órányi szabadidőm van naponta. Szóval én teljesen megértem a problémádat, egy cipőben járunk.
2016. jún. 12. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van kedved beszelgetni,nekem irhatsz :) 21/l
2016. jún. 13. 15:05
 5/5 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok haver. Sajnos a kedvesség annyira kihalt manapság, hogy ha már közeledek kedveskedem egy lánnyal azt nyomulásnak veszik :( Én sem vágyom sokra, csak egy ölelésre, bíztatásra, társra.
2016. júl. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!