Régi játéknál borzasztó színek, megoldás?
Nekem is Ultimate-m van, bár 32 bit, de nem hiszem, hogy az lenne a gond.
Írtad, hogy nemrég kezdte el csinálni, nem emlékszel, hogy csináltál-e valami módosítást azelőtt, pl. felraktál valami programot, letöröltél egyet, stb.
Valamint még a csökkentett mód jutott eszembe, hátha abban jól futna, ha ez sem, akkor tényleg nincs több ötletem.
Talán még valamilyen virtuális OP rendszer segíthet, ennek nézz még utána, ha gondolod, van pl. a Microsoftnak is WinXP módja, nem tudom mennyit ér, még sose használtam, szóval csak egy ötlet.
Közben olvasgattam pár fórumot és találtam pár dolgot, fogalmam sincs, hogy használnak-e, de próbáld meg, ha még nem tetted:
1. Állítsd át a windows témát Windows 7 egyszerűre (jobb-klikk asztalon és Személyre szabás)
2. Nyisd meg azt az ablakot, ahol a felbontást lehet állítani és ne zárd be
3. Így indítsd el a játékot
Egy másik azt írja, hogy állítsd át a felbontást 1024:768-ra és úgy próbáld meg, explorer bezárásával vagy anélkül is.
Vagy találtam egy ilyet is Age of Empires-hez:
Remélem valamelyik beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!