Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem tudok...

Mit csináljak ha nem tudok tanulni? Mióta középiskolába jöttem egyszerüen hiába nézem a tananyagot nem marad meg bennem semmi. Ha valakivel már történt ilyen, kérem irja le mi a megoldás, mert ez igy borzasztó.

Figyelt kérdés
tanulás

2013. jan. 4. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
szokj le facebookról, már ha rá vagy szokva... menj el kicsit mozogni, sportolni, az lefáraszt, de agyilag felpörget és jobban megy. erőszakold meg magad, járkálj fel alá. hangosan mondd, amit tanulsz, hogy biztosan rá figyelj.
2013. jan. 4. 20:17
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi ezt ki fogom próbálni, és sajnos tényleg facebook függő vagyok.
2013. jan. 4. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Hasonló szokott lenni velem is,8.-ig olyan jól ment csak oda koncentráltam és oda tudtam figyelni,de középsuli kezdése után mintha nem tudom valami történt volna,nem tudok maximálisan odafigyelni.Figyelem és koncentráció zavart hogyan lehet kezelni?Hogyan tudnám visszaszerezni a régi tanuléási képeségem ami még 8.-ban is volt?
2013. jan. 5. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!