Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Volt egy srác, akivel régen megismerkedtem. Azt mondtam neki, hogy már csak egy évig fogok gimnáziumba járni, de ezt még az ismerkedésünk elején. Sosem gondoltam, hogy ebből bármi komoly is lesz. Most viszont már egy ideje együtt vagyunk, (a korommal tisztában van) és tök boldogan várja, hogy egy év múlva egyetemre menjek, stb... esetleg össze is költözzünk. Azóta kiismertük egymást és tudom, hogy egy dolgot nem tolerál: a hazugságot. Valójában nekem 4 évig kéne gimibe járnom, bár úgy tervezem, hogy kettő alatt befejezem. Esetleg ebből a másodikban magántanuló is lehetnék.
Ha megmondom, ezer százalék, hogy elveszítem, amit nem akarok egy ilyen dolog miatt. Mi lenne szerintetek a jó megoldás? Valamit tennem kell...
2016. ápr. 15. 13:14
1/6 anonim válasza:
Minél hamarabb elmondani. Utálja a hazugságot, de minél később derül ki, hogy végig nem tudott erről, annál rosszabb. Gondolj bele; ha szakítotok, akkor mindkettőtök idejét pazaroltátok. Ha elmondod, és melletted marad, akkor megtudod, hogy tényleg szeret, és megbocsájt.
2/6 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy nem vette észre ezt eddig?
3/6 anonim válasza:
Hogy-hogy? Megbuktál 2x hogy ezt elhitte? Ezesetben nem fűznék nagy reményeket a 4év teljesítéséhez 2 alatt
4/6 A kérdező kommentje:
Nem buktam, csak nincs tisztában a magyar oktatási rendszerrel.
2016. ápr. 15. 17:40
5/6 anonim válasza:
Azért mondtál valótlant,hogy idősebbnek higgyen?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, mert tudja a koromat. Azért mondtam valótlant, mert nem akartam elriasztani azzal, hogy sok ideig kell rám várnia, amíg befejezem a sulit.
2016. ápr. 15. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!