Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
Van egy srác, akivel kb. december óta beszélgetünk, nagyon jóba lettünk meg minden. És szeretne találkozni is, amit én sem ellenzek, mert aranyos srác és szívesen megismerném jobban is. Csak annyi a baj, hogy szóba jött, hogy én még szűz vagyok és nagyon rá van állva erre témára. Mindig leírja, hogy miket csinálna velem, már előre eltervezte, hogy ha találkozunk, majd elvisz sátrazni és majd ott elveszítem. És tökre úgy érzem, hogy csak emiatt akar velem találkozni és emiatt félek is kicsit. Mert nem akarom egyből már az első találkozáson, de nem érti meg, nem adja fel. Szerintetek mit csináljak? (17 éves a srác)
16/L
(Nem kérek hülye, értelmetlen, bunkó stb. válaszokat.)
Netes ismeretség, még nem találkoztatok. És ezt tervezi hogy az első randin majd megdug. Sőt, be is adja neked hogy ez lesz, nehogy meglepetés érjen.
Tényleg úgy néz ki hogy csak emiatt akar találkozni veled.
Szerintem jól teszed ha megszakitod vele a kapcsolatot.
Ha elfogadsz egy tanácsot, inkább ismerkedj személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!