Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok ilyen álszentek?
Figyelt kérdés
Bocsánat az általánosítás miatt de már nagyon unom
Ha vannak kint egy kérdés arról hogy "csak a páwa b|_|zik jönnek be a lányoknak?", akkor mindig megy az alszentkedés "neeem én neeem!"
Viszont most megtapasztaltam ennek a cáfolását. >:(
#k0cs0g
2016. jún. 19. 23:14
1/16 A kérdező kommentje:
Esetleg többet privátban..
2016. jún. 19. 23:15
2/16 anonim válasza:
Nekem leírhatod bővebben priviben mert érdekel...
16/l
3/16 anonim válasza:
Igen, igazad van kérdező.. sajnos :(
6/16 anonim válasza:
Nem, ők nem álszentek.....
Mindössze azok a lányok válaszolnak, akiknek nem ők jönnek be.
De akiknek a kérdés szól (tehát akiknek bejön), azok ba..sznak válaszolni, így soha nem fogjuk megtudni..
7/16 anonim válasza:
Én rühellem őket..beképzelt nyomo.rékok...(tisztelet a kivételnek, ami nem sok van) 18/L
8/16 A kérdező kommentje:
Jólvan már nem jutott eszembe semmi, jó volt az onosz is kulcsszónak :D
Ja amúgy 16/F
2016. jún. 19. 23:23
9/16 anonim válasza:
Nekem a rocker fiúk jönnek be :) (mivel en is az vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!