Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Első látásra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Első látásra szerelem? Nem hittem benne, de ez a lány. ÚRISTEN?

Figyelt kérdés

Ma voltam egyik rokonom ballagásán :O, és ott volt ez a lány :3 Ahhhw *.* Annyira cuki :3. Láttam eleget, hogy tudjam kell nekem :3. Tudom a nevét és rákerestem facebookon ez beteges? Mikor kiállt a színpadra, akkor csak őt néztem és szerintem feltűnt neki, mert ő is rám-rám tekintett olykor-olykor :3, nem mai lány ,hanem olyan ahhhw lány :3 Tudjátok miről beszélek? De lehet csak én érzem ezt, ránézek és egyszerűen azt érzem, hogy muszáj megölelnem :3, annyira cuki :3, alacsony, kis törékeny lány :3 és a mosolya *.*. Voltam olyan szerencsés, hogy láthattam :3Végig őt figyeltem és eleget láttam, a viselkedése is magáért beszél :3 visszahúzódó, de sajnos azt is láttam, hogy egy sráccal próbál mindig beszélni, de ő lese szar*a szegénykét :(. A srácnál szerintem jobban nézek ki, de ezt ő döntené el igazából :O.. Szerintetek örülne, ha bejelölném? Én 17 éves vagy, ő pedig valószínűleg 14, ez nem beteges? Hogy egy 14 éves lány ennyire tetszik? Lány még soha nem tetszett ennyire!

17F

#szerelem #Megőrülök érte
2016. jún. 15. 19:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De nem nyáladzom.. Tortát eszek közben :3, olyan lánynak tűnt, aki imádja az anime-t :3 én szeretem az anime-t :3, az lehet közös téma nem? :O És ha nem is szereti? :O
2016. jún. 15. 19:37
 12/24 anonim ***** válasza:
Kösz, jó arc vagy. Csak kerülj hozzá minél közelebb. Én is voltam ilyen helyzetben. Ragadd meg a lehetőséget és ne ereszd el.
2016. jún. 15. 19:37
 13/24 A kérdező kommentje:
Olyan béna vagyok.. Mielőtt még rákerestem volna azelőtt írtam ki, hogy megtaláltam, mert gondoltam megfogom, de egyszerűen nincs fent :O.. Nem találom.. Én meg mint az őrült már a monitorral meg a routerrel veszekszem, hogy az ő hibájuk és csak eltűntették előlem..
2016. jún. 15. 19:44
 14/24 A kérdező kommentje:
Tudom már! fotók. Ballagási fotókat mindenki profilképén megnézem egyik képen csak rajta van és talán meg is jelölték
2016. jún. 15. 19:45
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Sherlock akcióban :D
2016. jún. 15. 19:46
 16/24 A kérdező kommentje:
Még senki nem töltött fel képeket.. Ez mi már.. Lehet, hogy olvassa ezt a kérdést! Ha nem vagyok süket és jól értettem a nevét (amit nem írok ki teljesen) V**** Réka, ha ezt olvasod kérlek adj egy esélyt és írj privátot!!
2016. jún. 15. 19:50
 17/24 A kérdező kommentje:
METALÁLTAM!! MEGTALÁLTAM! MEGVAN! :3 Most mit tegyek? :O
2016. jún. 15. 19:51
 18/24 A kérdező kommentje:
VAn egy csomó ismerőse :O.. Majdnem vagy 700 és túl sok like-ot kap a képeire.. Én nem vagyok ilyen facebook izés, csak azt jelöltem be akit ismerek és ezért nekem csak 80-90 van :O.. Tudom nem ezen múlik, de a fiatal lányoknak ez a lényeg :(
2016. jún. 15. 19:53
 19/24 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel, ha kérdésed van, normálisan fogalmazd meg
2016. jún. 15. 19:56
 20/24 anonim ***** válasza:

Arra vigyázz, hogy tényleg így ne írj neki, ahogy most írtál, mert csak bohókásnak fog tartani, komolytalannak, és nem férfinak. Meg ne mondd el neki így az érzéseidet, mert akkor könnyen visszautasíthat :/

A sok ismerőse meg lájkjai ne riasszanak el, ne foglalkozz velük.

2016. jún. 15. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!