Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt már lekéstem? Bocsi, hosszu lett.
Van egy srác az osztálytársam 4éve járok vele egy osztályba, tavaly kezdtünk el közeledni egymáshoz, igazábol csak piszkálgatjuk egymást, de nekem már akkor többet jelentett, és folyamatosan az idő haladtával egyre többet. Rengeteget beszéltünk élőben(bár általában ö kezdeményezett) meg messengeren is folyton irogattunk egymásnak. Még nyáron sem maradt abba, csak egy nagyon rövid időre, ami nekem borzalmas volt. Az idei évben, ha ez lehetséges még tóbbet beszélgettünk, bár inkább veszekedtünk, de nagyon sok mindenben meg egyetértünk. Én már 2 éve belé vagyok zugva de nem merem neki megmondani, mert nem hiszem hogy ő is ugyanígy érezne, hisz nem vagyok egy szépség...
Aztán idén összejött egy lánnyal az osztálybol, akibe már 4 éve szerelmes volt. Mikor ezt én megtudtam elkezdtem kimenni a képből, probáltam sem vele sem a csajjal beszélgetni és kerülni őket. De pár hétre rá a srác megint probált velem beszélni, meg hát azért én sem tudtam teljesen azért figyelmen kívül hagyni. Szoval most a csajjal jár de velem rengeteget beszélget, meg sokat nevetgélünk. Én például nem is szoktam nagyon mosolyogni látni mikor a barátnőjével van. Vagy már 4hónapja "dul a love" köztük, én meg folyton ostorozom magam hogx ezek tudatában is belé vagyok zugva, és nem tudom kizárni, folyton rá gondolok és nem birom, pár nap mulva elballagok, többet nem is fogom látni, gondoltam hogy esetleg megírnám neki hogy mit érzek iránta, mert már ugysem számítana, de azért mégis csak barátnője van, nem szeretném ilyenekkel zaklatni, főleg ha ő csak barátnak tekint, bár néha még azt is letagadja...
Szerintetek mit kéne tennem? Szerintetek már elkéstem?
Szia,14/F vagyok
Van egy lány az osztalyba és ugyan ez a story van csak a fiu nem jár mással helyedbe én odamennek és őszintén mindent elmondanek nem ciki csak azt hiszed de utána joval jobb lesz neked ,és neki en csomoszpr gpltam ilyen helyzetbe a es a baratomnak is segitettem hogy mondja el neki hogy mit érez és összejöttek ugyhogy en ezt csinalnam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!