Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jön be a hosszú haj? (képekkel)
Szóval, mostanság azon gondolkodom, hogy megnövesztem a hajam, és egy ilyen kis közvélemény kutatást szeretnék előtte itt végrehajtani, kíváncsi vagyok, hogy kinek hogy tetszik a hosszú haj. Örülnék ha a válaszotok mellé egy életkort is hozzáfűznétek! Nos, ilyen hajra gondoltam :
Igazából rajongani nem nagyon rajongok fiúknál a hosszú hajakért, de ha jól áll, akkor miért ne? :D Csak ha már hosszabb, akkor legyen ápolva is, szóval ne legyen zsíros meg ilyenek ;)
Kurtnek jól állt ez a hosszúság. A 3. képen nem tudom, hogy ki van, de neki is előnyös.
Még Chris Hemsworthnak van/volt ilyen fazonú haja és neki is jól állt :)
Szóval ha szeretnéd megnöveszteni és úgy érzed, hogy illene hozzád, akkor csak nyugodtan. Még mindig jobb mint ez a páwa haj ;)
17/L
A harmadik képen egyébként Charlie Hunnam van, aki a Sons of Anarchy című sorozat főszereplőjét játszotta.
nekem félhosszú :).. Oldalt olyan 6 cm, felül meg már megvan 20-25 is :D.. Nem-nem PAWAsan hordom! Hanem, mikor dobálni kell koncerten, akkor jól jön :D ÉS a lányok is szeretnek benne turkálni szóval, ha jól áll, akkor növeszd!
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!