Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Első látásra szerelem? Nem hittem benne, de ez a lány. ÚRISTEN?
Ma voltam egyik rokonom ballagásán :O, és ott volt ez a lány :3 Ahhhw *.* Annyira cuki :3. Láttam eleget, hogy tudjam kell nekem :3. Tudom a nevét és rákerestem facebookon ez beteges? Mikor kiállt a színpadra, akkor csak őt néztem és szerintem feltűnt neki, mert ő is rám-rám tekintett olykor-olykor :3, nem mai lány ,hanem olyan ahhhw lány :3 Tudjátok miről beszélek? De lehet csak én érzem ezt, ránézek és egyszerűen azt érzem, hogy muszáj megölelnem :3, annyira cuki :3, alacsony, kis törékeny lány :3 és a mosolya *.*. Voltam olyan szerencsés, hogy láthattam :3Végig őt figyeltem és eleget láttam, a viselkedése is magáért beszél :3 visszahúzódó, de sajnos azt is láttam, hogy egy sráccal próbál mindig beszélni, de ő lese szar*a szegénykét :(. A srácnál szerintem jobban nézek ki, de ezt ő döntené el igazából :O.. Szerintetek örülne, ha bejelölném? Én 17 éves vagy, ő pedig valószínűleg 14, ez nem beteges? Hogy egy 14 éves lány ennyire tetszik? Lány még soha nem tetszett ennyire!
17F
DE minden érzelem felszabadúlt bennem.. Minden, és csak őt látom, engem a lányok nem szoktak komolyan venni, mert én vagy az osztálybohóca + nem férfiassan nézek ki hanem, kisfiúnak :(, az ilyen cuki lányok biztos férfit keresnek :O..
Amúgy sok sikert az érettségidhez majd :3
Szép és jó. :) Akkor tegyél érte valamit, viszont az első válaszoló mondott valamit...
(Kevesebb hangulatjel és hitelesebb leszel)
#4-es, sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!