Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez logikus döntés nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez logikus döntés nem?

Figyelt kérdés

Logikus döntés, hogy megölöm magam, mert nem lelem öröm még egy párkapcsolatba sem? Minden unalmas és tényleg szinte mindent kipróbáltam (Jóó persze nem mindent, mert olyan öreg nem vagyok).. Ez logikus döntés igaz?

17F

2016. jún. 11. 11:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Youtube-ra tekerj fel, ott élőben is meg tudod magad ölni és aki kiváncsi, nézi. Gyökér.
2016. jún. 11. 12:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Mindegy, ha valakinek van kedve az írjon privit és megbeszéljük.
2016. jún. 11. 12:03
 13/18 anonim ***** válasza:
ez amúgy büntetendő. mármint, az önyilkosságra való toborozás :)
2016. jún. 11. 12:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor psssz... Nem gondoltam komolyan! de valaki érdeklődne, akkor "lebeszélhetem" a dologról..
2016. jún. 11. 12:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem értem hogyan lehet a mai világban unatkozni, ez egyedül a te kreativitás hiányodra utal. Annyi meg annyi lehetőség bármit csinálhatsz. Nem ismerlek, de ez a tipikus kimenetele (lehet nálad nem így van) amikor a gyerek már nem tud mit kezdeni magával.

Először találd meg önmagadat és ismerd meg magadat, én is így tettem máskor tudd meg hogy mire vagy képes vagy hogy mit szeretnél csinálni, mindenkinek van valami célja amiről lehet még csak nem is tud, ezt találd meg!

Az ilyen hülye öngyilkosos dolgokat meg hagyd kérlek, mert aki tényleg megtenné az nem kiírja gyakorikérdésekre és ezzel csak magadat járatod le (még ha nem is ismerünk téged).

2016. jún. 11. 19:40
 16/18 A kérdező kommentje:

Fhuu mondom, hogy komolyan gondolom ezért nézem egésznap, hogy jön-e jelentkező!!! Aki esetleg jönne velem. LEírtam, hogy mindent kipróbáltam és nem tudsz rólam sok mindent és ezek szerint az emberi agyról sem.

Aki azt mondja, hogy öngyilkos lesz az öngyilkos lesz, ilyen egyszerű.. HA nem most, akkor addig fogom mondani magamnak, amíg elnem hiszem, hogy ez az egyetlen kiút... Látszik, hogy neked ilyenekkel nem kellett törödnöd. Gondolom tökéletes életed van. Mint mondtam feléltem a lehetőségeimet és unalmas az élet, jah nem 1 dologban lelem örömömet, ha megölnék valamit.. Közveszélyes vagyok és ezért nem mehetek szakemberhez.

2016. jún. 11. 19:44
 17/18 anonim ***** válasza:

szia! letiltottak? uzenetet mar nem lehet kuldeni neked

("halal angyala" voltam ha olvasod)

2016. jún. 11. 21:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Fogalmad sincs min mentem keresztül, tudom miről beszélhetsz csak segíteni akartam. Egyébként meg hiába bármilyen kilátástalan a helyzet ha picit is szeretsz valamit/valakit a világon nem leszel képes megtenni.
2016. jún. 11. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!