Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez logikus döntés nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez logikus döntés nem?

Figyelt kérdés

Logikus döntés, hogy megölöm magam, mert nem lelem öröm még egy párkapcsolatba sem? Minden unalmas és tényleg szinte mindent kipróbáltam (Jóó persze nem mindent, mert olyan öreg nem vagyok).. Ez logikus döntés igaz?

17F

2016. jún. 11. 11:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Inkább azért, mert azt gondolod, hogy minden a párkapcsolat körül forog.
2016. jún. 11. 11:35
 2/18 A kérdező kommentje:
De nem! Én tényleg, egy csomó sportot kipróbáltam, rengeteg hobbit és szinte feléltem az összes lehetőségemet, de semmi nem volt élvezetes! Unalmas volt minden! Állandóan unatkozom még most is!
2016. jún. 11. 11:37
 3/18 anonim válasza:
74%
Mikor lesz a temetés? :v
2016. jún. 11. 11:43
 4/18 anonim ***** válasza:

Probalj ki akkor mast is, amit meg eddig nem probaltal ki. Lehet te nem a sportban leled az oromod, hanem mondjuk zenelesben(zongora, gitar, enek stb.), vagy olvasas, konyv, vers iras, festes, rajzolas. Annyi minden van amit meg kiprobalhatsz. Parkapcsolatba ennyi evesen meg nincs is igazi tapasztalatod. Ilyen korban meg a lanyok is es a fiuk is magyon felszinesek. Par ev mulva te is megkomolyodsz, a korodbeli lanyok is maskepp fognak gondolkodni mint most es hidd el meg fogod talalni majd aki neked kell. De idovel..ha sietteted csak rosszabb lesz.

Az meg h onsanyargatasba mesz at az nem.logikus egyaltalan. Nekem is voltak rossz eveim, en is gindoltam erre de hulyeseg volt. Olyan fiatal vagy elotted az elet. Bulizd ki magad meg lehet es ne otthon ulj es sajnald magad. Menj a barataidhoz, szorakozzatok, focizzatok..akarmi.

2016. jún. 11. 11:46
 5/18 A kérdező kommentje:
Ezen agyalok.. Valakinek nincs kedve magát velem megölni? Vagy valaki, aki nézni szeretné? Amúgy úgy tervezem, hogy kimegyek valami zsúfolt helyre és hasba lövöm magam, amennyiszer csak tudom.
2016. jún. 11. 11:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit sajnàltatod itt magad? Az alatt az idő alatt, amíg siránkozol, és elvárod, hogy mindenki sajnáljon, inkább csinálj valami hasznosat. Mondjuk szedd össze a szemetet, vagy rajzolj sakktáblát.
2016. jún. 11. 11:47
 7/18 A kérdező kommentje:

Ezaz.. Zenéltem nem volt jó.. Rajzoltam szépeket és mindenki dicsérte, de azt is muszájból..

Sportoltam mindenfélét, de hányingerem van már mindentől. Vers írás volt :D..

Barátaimmal lemegyek, focizunk meg bulizunk is, de azt is muszájból, hogy senki se sejtse, hogy valami nincs rendben… Csak az unalom van, akármit csinálok!

Mondom, hogy szoktam dolgokat csinálni, de közben is unatkozok! ilyen nehét ezt felfogni?

2016. jún. 11. 11:49
 8/18 A kérdező kommentje:
Amúgy csak az érdekel/érdekelt, hogy van-e még olyan, aki semmi nem leli örömét és jönne velem meghalni.
2016. jún. 11. 11:53
 9/18 anonim ***** válasza:

Igen, nehez felfogni mert ezek egy fiatalnak termeszetes dolognak kellene lennie aminek meg orulnie is kellene, hogy bulizik, baratival van stb. Ha meg csak a kifogast keresed a segito valaszokban akkor hagyd el az oldalt.

Vagy menj pszichologushoz vagy csinalj amit akarsz csak ne itt sajnaltasd magad.

2016. jún. 11. 11:53
 10/18 A kérdező kommentje:

Érdekelt a vélemény :D Ennyi az egész..

Van olyan, aki meghalna velem? Azzal talán szótértenék.

2016. jún. 11. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!