Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem mit lát bennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mit lát bennem?

Figyelt kérdés

van egy 23 eves fiu, laza, vicces es egy csomo helyen jart mar, tipikus varosi srac egy tarsasagi pillango

ezzel ellentetben en csendes vagyok, atlagos testalkatu (sot szerintem meg egy kis folosleg is van rajtam), szokasos barna hajjal es zold szemmel, semmi izgalamas nincs bennem ... es meg sportosan is oltozkodok

mit akar egy ilyen fiu egy ilyen lanytol? vannak olyan "magasabb kategoriaju" fiuk akik egy atlagos lannyal akarnak lenni? (az olyan valaszoktol kimeljetek hogy meg akar dugni kosszi!)

2016. jún. 9. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én erre tudok egy jó választ. Társasági emberként biztos, hogy látja a sok jó csajt, akiket körbe ugrálnak a pasik, és ők meg kéjelegnek velük és ribisen viselkednek. Neki nincs szüksége erre, és inkább egy visszahúzódóbb sportos lányt választ, mert nála kisebb az esély hogy így viselkedjen. Lehet hogy átlagos vagy, te pont ez tesz széppé és érdekessé.

Itt inkább csak az lesz a probléma, hogy ha te már most kevesebbnek érzed magad akkor mi lesz később. Az én párom is azért van velem mert nem vagyok egy hülye ribi, és én még átlagosnak sem mondanám magam, de ő szeret "így is". Annyira rossz ezt hallani miközben neki meg tele van a faceja olyan lány ismerősökkel akik fényévekkel jobban néznek ki mint én.

Szóval ha bele vágsz a kapcsolatba, akkor ne úgy tedd hogy azt érzed hogy ő magasabb kategóriájú.

2016. jún. 9. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
tuti kihasználni akar szerintem, vagy a pénzedre hajt vagy másra... na de mind1 a saját korosztályodból keress fiúkat amúgy.
2016. jún. 9. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Legyen önbizalmad. Az ad egy olyan kisugárzást,ami vonzza az embereket.

Ha vesztesnek érzed magad és állandóan játszod a hát de én szerepet,akkor ne számíts sokra.

2016. jún. 9. 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Te magad hány éves vagy? Ha vele egykorú, nyilván szobát akar, ha 20 alatt, akkor meg wtf tanulj inkább
2016. jún. 9. 16:13
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 köszönöm, hasznos válasz volt :) bár nem tudom ez igaz e rá

#2 ő a saját korosztályomban van, egyébként "kisfiúsabb" az arca a korához képest

#3 igen, az önbizalmammal van problémám, ezt próbálom levetkőzni

#4 18 vagyok, a tanulmányaim rendben vannak és egyenes úton haladok a jövőm kiépítése felé ennek kapcsán

2016. jún. 9. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Sokkal vonzóbb egy visszahúzódó, akár duci, de normális és szép mosollyal rendelkező lány, mint bármelyik városi tömeggyártott műnő. :)
2016. jún. 9. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:

#5: Csak úgy szólok, a 18 és a 23 nem egy korosztály :)

Mi itt a magasabb kategória? Semmi olyan nem látok...... a laza és vicces tucat tulajdonság, a társasági pillangó meg teljesen semleges dolog.

Ha ez magas kategória, akkor én valami gigantikus vagyok....

Vagy őt értékeled túl, vagy magad alul.

2016. jún. 9. 22:07
 8/10 A kérdező kommentje:

igen, erre számítottam, hogy valaki nem egy korosztálynak gondolja, de szerintem pont a határon van ez az 5 év (legalábbis nekem ennyi a max)

a magasabb kategóriát pedig értsd: jól néz ki és nem csak nekem, sajnos ha elmegy valahova sok lány rászáll

2016. jún. 9. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:

#8: Ez még szerintem is belefér, nem úgy értettem.

A válaszodból is látni, mennyi felszínes pitsa van. Nehéz nem foglalkozni velük, sőt nem is lehet figyelmen kívül hagyni.

Vállalod az ezzel járó stresszt egy kapcsolatért? Nem biztos,hogy megéri.

2016. jún. 9. 22:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg egyre biztosabban érzem magam mellette szóval nyilván vállalom, ez nem kérdés :) egyébként sem vagyok az a féltékenykedő típus, csak nem vagyok biztos benne hogy ő komolyan gondolja...mármint ugye hogy pont velem?! remélem ez az érzés majd megszűnik idővel
2016. jún. 9. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!