Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem Tudom Mi Legyen járjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem Tudom Mi Legyen járjak vele vagy ne? 1,2 liter whisky volt bennem nem voltam részeg

Figyelt kérdés
szombaton szokás szerint el mentünk bulizni ott volt egy lány szőke tényleg csoda szép mondom mért ne oda mentem meg fogtam a kezét mondom ki meggyünk egy cigire ki is mentünk sétáltunk kb 10 métert puszit akartunk egymásnak adni de végül csók lett mondtam neki bocsi sokat ittam erre ö olyan aranyos vagy és már smároltunk is én nem szeretem se szerelmes nem vagyok belé exemet szeretem nem tudom mi legyen mert ö szerintem szerelmes belém söt mi több tuti szerintetek mi ilyenkor a legjobb ?

2016. jún. 6. 00:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Én 16 ö 18 :)
2016. jún. 6. 00:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Ti Testvérek Vagytok ? xd szépek lehetek mint a temető kapu
2016. jún. 6. 00:58
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

"1,2 liter whisky volt bennem nem voltam részeg"

Női pia. Pálinka már nem csúszik úgy mi? Ha pálinkából ittál volna ennyit már rég halott lennél. Mondjuk én ittam már annyi pálinkát hogy a cipőmet nem bírtam felhúzni, kb 1 litert 2 óra alatt. Viszont az ilyen viszkik meg kevert.. sz.rok nem mondhatóak piának. Nőlj fel és piálj normálisan. És ne csókolgass csöveseket, ráérsz még az utca bajnokává asszimilálódni.

2016. jún. 6. 01:02
 4/9 anonim válasza:
85%
Persze, egybol szerelmes lett beled. Minek emlited meg a piat, ha nem voltal reszeg?! Mi koze a dolognak akkor? Olyan reszeg voltal, h meg arra sem emlekszel. Lehet, h egy villanykarot nyalogattal ket hanyas kozott..
2016. jún. 6. 01:06
 5/9 anonim válasza:
92%
Miért gyanús nekem, hogy ez a kamu történet sosem történt meg?:D
2016. jún. 6. 01:11
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
lehet hogy megtörtént csak lehet hogy valami mázsa+os bálnát nyalogatott vagy tényleg egy csövest kapott le.
2016. jún. 6. 05:58
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Sőt, kérdező, már én is szerelmes vagyok beléd. 16 évesen 1.2 liter tömény..aha persze.. és egy 18 éves lány aki csodaszép egyből beléd is szeretett. Feldobtad a napomat, köszi.
2016. jún. 6. 06:53
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
16, 1 liter tömény, tolerancia. Ez ne legyen példa senki előtt, jelentve.
2016. jún. 6. 07:06
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Az az 1,2 liter tömény valszeg 6 whiskey-kólát takar annyitól meg lehetetlenség berúgni.
2016. jún. 6. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!