Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek gondoljátok ezt a srácot? 16/L
Januárban találkoztunk először egy bulin,a szerelmem által.Nagyon jóban lettünk,szimpik voltunk egymásnak.Azóta nagyon sokszor néz,mosolyog,ha tud mindig odajön hogy mi újság van velem,ilyenek.Kb 1 hete rám írt hogy jaj de jó lenne beszélgetni velem.Sokszor mondja hogy nagyon tetszik neki hogy ilyen kedves,aranyos vagyok.Anno 1x találkoztunk a buszon,akkor is végig szemmel tartott,hiába beszélgetett az edzőtársával.Azt is mondta hogy már csak azért is megéri azzal a busszal jönnie hogy lát engem.Nagyon megbízik bennem,pár komolyabb dolgot is elmondott magáról.
A kérdésem: szerintetek barát vagy többet akar?(Az előbbinek szurkolok,mert van barátom és haverként őt nagyon szeretem.)
Köszi!
Ja és egy meccsére is kihívott meg mondta hogy majd buliba jó lenne találkozni meg beszélgetni
Köszönöm a válaszokat!
Akkor mihamarabb kimutatom hogy a barátomat szeretem.Ő is helyes meg minden,de semmi többet nem érzek iránta.Ha szingli lennék,talán lehetne közöttünk valami,de így biztos nem.Nem szeretném megbántani vagy összetörni a szívét.
Ne kimutasd, hanem mondd el neki, mert a kimutatást nem biztos hogy venni fogja, sőt ha beléd esett akkor biztos hogy nem. Elé kell állnod és meg kell mondanod neki, mert ha most nem mondod el neki később nagyon nagyot fog csalódni és akkor meg is fog utálni.
Nem rosszból mondom csak tényleg ne utalgass rá hanem állj elé és mondd meg nyiltan.
Igazából már mondtam neki hogy jaj de jó haverok vagyunk,erre valók a HAVEROK,ilyeneket.
Tudja hogy van barátom,meg sokszor látott is vele.
De kajak,most hogy mondjam el neki?Beszélgetünk vmi témáról,aztán hirtelen átváltok arra hogy amúgy bocsi de nem akarok tőled semmit?!
Vedd komolyra, mondjad hogy valamit meg kellene beszélni, valami fontos dolgot. Ő ezután megkerdezi, hogy mi lenne az, te meg elmondod amit gondolsz, hogy te ugy latod es erzed, hogy o tobbet erez mint szimpla haversag, aztan lehet hogy nem igy van, de te ezt latod. O pedig ha oszinte bevallja, hogy igy van-e vagy sem, es megbeszelitek hogy mikent legyen a tovabbiakban, szeretne-e csak a baratod lenni stb, de ezt o ugyis elmondja majd.
Lehet kicsit komoly hangvetelu lesz az egesz, de erzelmi dolgokat igy lehet a legjobban megbeszelni, par mondatban nem lehet :) Hajra, aztan ird meg mi volt :)
hat nem tudom de nekem ez inkabb ugy jon le hogy csak meg akar d**.. tisztaban van vele hogy van baratod, ha elmondod hogy csak haverkent kezeled attol meg ugyanez marad a helyzet, max meg ki is rohog hogy azt hitted "szerelmes" beled es onnantol meg te leszel megalazva
ne haragudj a nyers kifejezes miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!