Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szemet dolognak szamit tolem? Kene emaitt buntudatot ereznem?
Sziasztok! Nem tudom tudon ez nem megcsalas csak megis kicsit buntudatom van. az a helyzet hogy 20 eves koromra nagyon nehezen jott ossze a kapcsolatom rengeteget randiztam de senkibe se lattam az igazit es nagyon sokat pofara ejtettek stb. pl talalkozik lemondasa mas illetovel valo osszejoves. Nagyon remenyvesztett voltam es elhataroztam h akkor ense leszek korrekt es tobb vasat tartottam a tuzbe de ez nem azt jelenti hkavartam tobb emberrel, hanem tobb sraccal beszeltem. volt ket srac akik szimpik voltak de nyaraltak tobb hetre es megigertem nekik h beiktatok egy talit. kozbe jott egy srac aki most a baratom mar fel eve es elmentem vele, de mialatt randiztunk tehat nem jottunk ossze talalkoztam a ket sraccal de csak azert mert akkor még a baratom sem tetszett es nem voltan benne biztos h akarok e kapcsolatot mert eleg bizalmatlan voltam mindenkivel. persze az a ket sraccal nem akartam mar talizni de bunko se akartam lenni, ugyanakkor bizonytalan voltam h a baratom lenne e a jo dontes mert nem jott be annyira. de kb mindket sracto ugyekeztem lerazniegy ora mulva leleptem es semmi nem volt csak seta es dumalas de mindkettonek ahogy hazaertem megmondtam h nem akarok semmit es toroltem oket.
kicsit szegyellem a tettem mert az egyikkel ugy talalkozzam h egy csok elcsattant koztem es a baratom kozott csak az a srac kulfoldon volt es monstah vett egy meglepetest es nagyon gerinctelennek ereztem volna lemondani. persze egy borzalmas alak volt eloben. de amikor vele talalkoztam hiaba volt csok a baratommal par randira utana jottunk ossze, mondtuk kih jarunk.
nagyon lelkiismeret furdallasom van mert nem mondtam el ezt a baratomnak pedig kerdezte h volt e mas is a kepben de nem.jottek be meg lekoptattam oket de megis buntudatom van de ez ugye nem szamit megcsalasnak vagy h mondjam?
nagyon szeretem a baratom most mar ra se birnek nezni masra
20L
"Nagyon remenyvesztett voltam es elhataroztam h akkor ense leszek korrekt es tobb vasat tartottam a tuzbe"
Legalább maradtál volna normális, de te lesüllyedtél a szintjükre....... (Y)
Igen, ez elég szemét dolog volt. És még hazudtál is a barátodnak......mondd el neki az igazat és reméld, hogy veled marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!