Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek Lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek Lányok ill Hölgyek hogy valaki rátok írt és online flörtölt volna veletek? Mi lett a vége a dolognak?

Figyelt kérdés
családi kapcsolatok,nők,lányok,család

2016. márc. 13. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Az esetek nagy részében semmi, de talán egy hasonló esetből indult egy párkapcsolatom. :)

21N

2016. márc. 13. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ó hát lehetne mazsolázni,"szopsz?" "szia,hova valósi vagy,dugunk?" és hasonló kedves üzenetekből kaptam jópárat.Kutya se kérte,van férjem,szeretem,csak a kérdésre válaszoltam.Az ennyire műveletlen embereket akik csak addi jutnak el,azonnal tiltásra helyeztem.Volt amelyik arra izgult hogy kinek milyen a menszesze,volt amelyik normálisnak nézett ki,visszaírtam,leragadt egy kérdésnél,és folyamat azt kérdezte,hiába válaszoltam rá.Betegek...Most jó 30ember ignorálásán túl már végre nem kapok ilyen jellegű üziket.
2016. márc. 13. 13:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer fordult elő, még az iwiw korában. Egy rendkívül intelligens levelet kaptam ismerkedés céljából. Mára házasok vagyunk, és gyerekünk van. :)
2016. márc. 13. 13:48
 4/9 A kérdező kommentje:
A statisztikák szerint a foglalt ill férjezett csajok is szeretik a flörtöt persze a határ az egy relatív dolog...
2016. márc. 13. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Minden nap előfordul.

A tegnapi lovag felajánlotta, hogy a zsámolyom lesz és pihentethetem rajta a lábam. Terítővel letakarva egészen beleillik a nappali dekorjába.

Viccet félretéve: általában leépítem őket. A "dugunk?" típusú "flört" nem az én világom.

Egy-két alkalommal beszélgetésbe elegyedtem a normálisabbjával, de nem lett belőle semmi.

2016. márc. 13. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen,előfordult.Most lesz a 3.házassági évfordulónk.
2016. márc. 13. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen.

Mindet elkuldtem melegebb eghajlatra. Nem voltak tul intelligensek.

2016. márc. 13. 14:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok foglalt hölgyel flörtölni mert én is az vagyok a másik dolog meg kiváncsi voltam a véleményetekre,ennyi
2016. márc. 20. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen volt már próbálkozás...
2023. aug. 13. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!