Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire szamit "szemet" dolognak?
sziasztok. nehany napja kattogok par dolgon. a baratommal most vagyunk 3 honaposak es internetrol ismerkedtunk meg. azelotti h heten h talalkoztunk mar olyanokat irt h nagyon szimpi vagyok szivesen megismerne stb minden nap ramirt es megbeszeltuk kovi hetre a talit de most bevallotta h a talink elott volt egy hazibuli ahol smarolt valakivel de nyilvan nem kerhetem szamon mert a szemelyed talink elott volt de megis vmilyen szinten rosszul esik h mar fuzogetett tudta h kepbe vagyok es kovi heten lesz az elso randink. nyilvan ez nem olyan okh szakitanek de megis a megismerkedesunk kozbe volt illetve hat szemelyes tali elott kozvetlen de tudom h ez nem megcsalas es nem kerhetem szamon de megis rosszul esik. ez normalis v csak tulreagalom?
18 evesek vagyunk
A tali előtt szerintem még belefér. Lehet, hogy még utoljára ki akarta engedni a fáradt gőz, vagy csak úgy látta, nem biztos, hogy lesz valami abból, amire veled gondolt.
Egy smárolás az egész kapcsolat előtt nem szemétség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!