Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fair dolognak számít-e?

Figyelt kérdés

A véleményetekre lennék kíváncsi!

Nos, szerintetek elfogadható, ha az ismerkedési fázis eleje, közepe fele kiderül, hogy a másik fél (legyen az férfi vagy nő, teljesen mind1) másokkal is ugyan úgy ismerkedik? Természetesen olyan célzattal, hogyha az egyik nem jött össze, akkor ott a másik.

1-2 sorban a válaszotokat indokoljátok meg!

Köszönöm!

2016. jan. 7. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez igazából attól függ szerintem, hogy mit értünk közép fázis alatt. Ha még nincs érzelmi kötődés, csak mondjuk beszéltetek, meg pl. 1-szer találkoztatok, akkor szerintem normális. Most miért ragaszkodna valaki egy személyhez, ha még egyikhez sem kötődik. Gondolom azt várja, kit fog megszeretni. Persze a másik félnek megvan hozzá a joga, hogy ez zavarja, hogy nem ő az egyetlen (engem is zavarna XD), de megvan neki a maga magyarázata.
2016. jan. 7. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
A többség szerintem így csinálja, max. akkor lehet bonyolult, ha az illető több másik emberkével is eljut egy bizonyos szinten túl, és elkezd komolyodni velük a dolog. Egyébként miért várnál heteket-hónapokat arra, hogy majd eldől, az az egy ember, akivel randizol, akar-e többet, esetleg nem csapják-e le a kezedről. Ha egyvalakivel ismerkedsz, lehet, hogy hetek telnek el, mire sorra kerülhetne az újabb randi, vagy történhet bármi, és rájössz, hogy rengeteg időd ment el azzal, hogy egyetlen emberre vártál. Az ismerkedés senkit nem kötelez semmire, beszélgetni, találkozni lehet egyszerre több emberrel is, feltéve, hogy mással már nem volt több. Sokáig én is csak egy lánnyal ismerkedtem egyszerre, de mivel sose jött össze semmi, csak az időm ment el azzal, hogy az illetőre vártam.
2016. jan. 7. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha elmondja már az elején, nem baj. Miért? Mert őszinte.N
2016. jan. 7. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint így csinálja mindenki. Engem már több nő is utasított vissza az ismerkedés alatt, azzal a szöveggel, hogy "Találtam nálad egy jobbat".
2016. jan. 8. 08:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Én is úgy tartom, hogyha nincs hitegetés a fiú vagy a nő részéről, hogy csak vele ismerkedik, akkor nem gáz a dolog.

Más kérdés, hogy én egyszerre csak egy emberre szeretek koncentrálni még az elején is. De ez csak az én véleményem.

2016. jan. 8. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem mondja el a másiknak, hogy másokkal is ismerkedik, beszélget, meg azt sem, hogy csak vele, alapvetően szerintem egyébként sem kerül szóba az ismerkedés folyamán, hogy van-e másvalaki is a képben. De csak ismételni tudom önmagam: amíg nem köteleződtél el valaki iránt, addig nem ciki másokkal is ismerkedni.
2016. jan. 8. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!