Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez erkölcstelen dolognak számít? Szégyellnem kéne magam érte?
templom udvarán egy padon a krisztuskereszt alatt + templom falának döntve szexelni? csak kíváncsi vagyok mások véleményére
ismerkedős privátokat NEM KÉREK
Gondolom te írtad ki múltkor, hogy álló farokkal jöttél ki a templomból.
Eleinte vicces volt, de most már sok vagy.
Kérdező, te mit szólnál ha valamelyik szeretted, rokonod sírján szexelnének?
Igen, tudom, nem teljesen azonos a kettő, de nyilván érzed benne a lényeget...
#3 nem én voltam, pláne, hogy lány vagyok..
#1 miért is lennék ettől gyenge értelmi képességű? :D csak valami felsőbbrendűt akartál írni gondolom. lúzi
Ne foglalkozz a hülye válaszolókkal. Egy jó cimborám katolikus pap és sörözés közben néha meséli , hogy bent a templomban hogy nyomja a nőket :D
Nehogy azt hidd már, hogy most is az van mint régen, hogy elrabolt gyerekeket a templom hátsó udvarán fogdosnak... bent isten házában magányos nőket döngetnek.
Isten szeret titeket, és azt hisz szeretné, hogy sokasodjatok és szaporodjatok, és a templomban közvetlen közelről adhatja áldását a kapcsolatotokra. :D
Viccet félretéve: ahogy a papok is tolják az asszonyokat a templomban, úgy mások ottani szeretkezése sem elítélendő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!